Ce este stomatologia pediatrica?

stomatologie-copii

Alegerea unui dentist pediatru este probabil cea mai importanta parte a transmiterii unui obicei bun in ceea ce priveste ingrijirea dentara pentru copilul dumneavoastra.

Copiii au nevoi unice in ceea ce priveste dezvoltarea fizica, emotionala si cognitiva. Stomatologia pediatrica este o specializare dentara pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani, inclusiv acei copii cu nevoi speciale de sanatate.

La clinica stomatologica pentru copii, Dental Crown Health, medicii sunt instruiti si pregatiti sa foloseasca cele mai actuale tehnologii si tratamente dentare, avand competente de a oferi copilului o ingrijire blanda, plina de empatie si compasiune. Tot echipa medicala face ca vizita la dentist sa fie distractiva, astfel incat cei mici sa astepte cu nerabdare urmatoarea programare.

Un dentist pediatru are o formare suplimentara in afara de facultatea de medicina dentara. Pediatria stomatologica este o specializare care se concentreaza pe tratamentul copiilor de la nastere la adolescenta, cu o concentrare asupra cresterii, dezvoltarii si orientarii comportamentale inspre o rutina zilnica de igiena dentara, vizite regulate la cabinetul stomatologic si alimentatie sanatoasa.

Stomatologii pediatrii ofera o gama larga de servicii si optiuni de tratament, precum si expertiza si formare in ingrijirea dintilor, gingiilor si gurii copilului. Un astfel de specialist poate oferi examinari complete, servicii de diagnosticare si prevenire, proceduri de restaurare, proceduri cosmetice, proceduri chirurgicale, ingrijire de urgenta, ortodontie timpurie si altele.

Stomatologia pediatrica implica, de asemenea, studiul psihologiei dezvoltarii. Acest lucru ajuta un dentist pediatru sa inteleaga modul in care copiii gandesc si sa faca din experienta dentara una cat mai pozitiva si plina de satisfactii. De la alegerea scaunului stomatologic si pana la tonul vocii, stomatologii se pot folosi de orice truc pentru a-i atrage pe copii. Acest lucru ii ajuta pe cei mici sa se simta confortabil si relaxati in timpul vizitelor la cabinet.

La Dental Crown Health mediul este prietenos, iar copiii au parte de stimulente distractive la fiecare vizita!

De ce sa alegeti clinica de stomatologie pentru copii din sector 3, Dental Crown Health? Tocmai pentru ca intreg personalul este instruit pentru a trata dintii in curs de dezvoltare ai copiilor, au pregatire in a facilita acceptarea tratamentului stomatologic de catre copii, se concentreaza pe ingrijirea preventiva. Mai mult decat atat, la Dental Crown Health mediul este prietenos, iar copiii au parte de stimulente distractive la fiecare vizita.

Daca doriti sa beneficiati de toate acestea, accesati http://www.stomatologiecopiisector3.ro/ si programati o vizita la clinica!