Ce e mai riscant? No Name sau Brand?

Oare exista diferente de calitate a componentelor folosite intr-un produs no name si unul brand? Una este un produs in spatele caruia stau ani de cercetare, laboratoare de teste si personal calificat. Iar celalalt este asamblat de o persoana care nu are in spate o calificare sau cercetatori care confirma relatia optima intre componente in functie de cine v-a fi utilizatorul acelor produse ci stie doar sa insurubeze cateva suruburi.

Dorind sa oferim clientilor calitate, am cautat solutii.

Din aceasta cauza am ales sa comercializam doar calculatoare brand, si nu a oricaror branduri ci doar a celor mai bune: Dell, HP, Lenovo, Apple. Aceasta alegere a insemnat plimbari si batai de cap mai mici pentru clienti. Exact ce ne dorim si ce vom continua sa oferim: solutii de calitate pentru clientii nostri.

Dupa 5 ani in care am analizat rata de defectare a produselor, am hotarat sa aducem in Romania conceptul de produse refurbished (achizitionezi brand dar la jumatate de pret), a caror rata de garantie in ultimii 4 ani de comercializare este de sub 1%, de 14 ori mai putin ca la un produs asamblat din bucatele!

Alege inteligent,
Dan Iliescu
CEO