Ce culori poartă modelele de videochat când sunt în fața camerei de filmat?

Vestimentatie Modele Videochat

Când videoclipul devine o parte esențială a oricărui plan de marketing sau afaceri, este foarte important modul în care vă comportați, evident, dar la fel de importantă este și vestimentația pe care alegeți să o purtați. Sau cel puțin așa se întămplă în nișa videochatului, la studiourile Enjoy Studios.

Am trecut peste paradigma că haina nu-l face pe om, deoarece este un clișeu care nu-și are sensul, cel puțin nu în această nișă în care aspectul și estetica contează foarte mult în succesul afacerii, dar și al carierei de model. Alegerea unei vestimentații potrivite este esențială pentru succesul producției. Modelele de la Enjoy Studios au învățat că hainele potrivite pot spori performanța, deoarece unele articole arată mai bine pe cameră decât altele. Ținutele trebuie testate, trebuie să se evalueze dacă nuanța hainei se vede bine, dacă se potrivește fetei care o porată ș.a.m.d. În plus, anumite costume reprezintă, de fapt, provocări tehnice.

Iată câteva tipsuri de vestimentație pe care modelele de videochat de la Enjoy Studios le folosesc atunci când sunt în fața camerei:

Culori calde

Culori cum ar fi cobalt, violet și coral sunt niște nuanțe care se văd foarte bine pe ecranele digitale. Modelele de videochat poartă măcar un articol vestimentar de această culoare, care de cele mai multe ori este un top care le luminează fața, creându-le un aspect și mai plăcut pe camera de filmat.

De exemplu, înainte de filmare, trebuie ajustată expunerea camerei pentru față, iar dacă modelele poartă un top alb strălucitor, acel top va străluci mult prea tare. O cantitate mică de alb este bine venită, dar ar fi și mai bun să alegeți un albastru deschis în detrminetul albului.

Negrul prezintă aceeași problemă. Când expunerea camerei este corectă pe față, negrul poate părea prea întunecat sau „șters”. Conturul vestimentației se pierde, iar formele nu se vor vedea foarte bine.

Modelele de la Enjoy nu evită neapărat anumite culori, deoarece este o nișă în care este important să atragă atenția, mai ales că orice culoare poate fi purtată dacă este asortată unei atitudini și personalități potrivite. Totuși, evită să poarte culori care nu se văd bine pe cameră.

Culori solide

Modelele de videochat trebuie să iasă în evidență și să distragă atenția, cu alte cuvinte trebuie să aibă un aspect „de ținut minte”. Țineți minte faptul că accentul trebuie să fie asupra voastră, dar, fiind vorba despre un model de videochat, ținuta este la fel de importantă. Modelele de la Enjoy Studios evită o vestimentație plină de pattern-uri, deoarece trebuie să păstreze un anumit echilibru care să arate frumos pe cameră.

Ca regulă generală în videochat trebuie să purtați ceva ce vi se potrivește, dacă aveți o atitudine inocentă și o ținută sumară s-ar putea să nu vi se potrivească. Evident și invers este valabil. Puteți avea o a doua ținută de back-up în cazul în care vreți să vă schimbați, cert este că trebuie să acordați atenție sporită vestimentației.