Ce corpuri de iluminat folosim pentru fiecare camera?

Iluminatul casei joaca un rol foarte important, iar fiecare camera se personalizeaza tinand cont de functionalitatea acesteia, dar si de designul ales. Iluminatul casei influenteaza atmosfera si poate modifica aspectul unei incaperi, de aceea fiecare camera are nevoie de propriul stil la care adaptam corpurile de iluminat. Pentru toate acestea puteti consulta un magazin de electrice. Euro Vial Lighting este un magazin complet si complex de materiale electrice, cabluri, aparataj electric si iluminat cu sediul in Constanta, dar care pune la dispozitia clientilor un magazin online ce cuprinde mai mult de 50 000 de produse.

Corpuri de iluminat pentru living si domitor! Fiind una dintre cele mai spatioase camere, livingul ne ofera cele mai multe posibilitati de iluminat. Cel mai important este iluminatul general, acele corpuri de iluminat montate pe tavan, orientate spre plafon, astfel lumina va fi disperasata in toata camera. Pentru iluminatul ambiental si de accent putem alege candelabre, lustre, plafoniere pentru a aduce un plus de stil fiecarei camere. In dormitor ne retragem pentru relaxare, de aceea trebuie sa predomine corpurile de iluminat ambiental, fiind suficienta pentru a furniza o lumina calda pentru intreaga incapere. Corpurile de iluminat Constanta de la Euro Vial Lighting sunt cea mai buna alegere privind raportul calitate pret.

Ce corpuri de iluminat alegem pentru bucatarie si baie? Aceste doua camere sunt considerate cele mai dinamice, de aceea trebuie sa acordam o atentie deosebita corpurilor de iluminat. Pentru ca este nevoie de cat mai multa lumina putem alege fie un tub neon, fie un bec led Philips cu lumina rece, dar care sa fie si rezistent la factori externi.