fbpx

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un tort pentru copii

torturi personalizate

Cei mici sunt foarte atrasi de dulciuri, iar cand e vorba de ziua lor onomastica sau de aniversare, sunt fascinati sa aleaga impreuna cu parintii torturi personalizate si inedite. Insa, ceea ce nu stiu ei este ca, pe langa aspect, este mai important este ce contine un astfel de desert, astfel incat sa nu puna probleme celor mai mici dintre consumatori.

Ingredientele si prospetimea torturilor pentru copii sunt foarte importante

Daca in cazul adultilor se mai trece uneori cu vederea aspectul continutului unui tort, in cazul copiilor el reprezinta o conditie de baza. Un astfel de tort ar trebui sa fie realizat din ingrediente naturale, sa nu contina alergeni, mai ales daca se cunosc alergiile copilului (la lapte, nuci, alune etc) si neaparat sa fie proaspat, adica sa fie realizat cu maximum 48 de ore inainte de eveniment si tinut la frigider, in conditiile specificate de producator.

Dupa cum se stie, cei mici sunt mult mai sensibili decat adulti. Ei au un sistem digestiv nu foarte bine „calit”, caruia ii poate cauza orice problema, oricat de mica ar parea.

Torturi personalizate | Torturi la comanda | eTorturi.ro

torturi la comanda

Spre exemplu, daca unul din ingrediente nu este de calitate, pot aparea senzatii de rau, varsaturi sau dureri de burta. Astfel, adultii trebuie sa fie atenti atunci cand comanda un astfel de desert si sa ceara cat mai multe indicatii despre ingrediente, mod de preparare si de pastrare.

Torturile personalizate, un succes garantat

La eTorturi.ro exista garantia unor produse de foarte buna calitate, realizate dupa retete unice. Blatul torturilor este facut in casa, dupa o reteta care si-a dovedit succesul ani de zile in randul clientilor.

In functie de preferintele consumatorilor, decorurile pentru torturi la comanda in cazul celor mici sunt realizate manual din fondant de cea mai buna calitate, din martipan sau din iceing, care nu este foarte dulce. Pe torturi se pun si figurine cu eroii preferati ai copiilor, personaje din povesti, flori etc.

Aspectul este o conditie importanta impusa de cei mici. Ei isi doresc sa aiba un tort pe care sa-l tina minte toata viata si de aceea parintii trebuie sa tina cont de preferintele lor si sa le indeplineasca.