Ce citesc oamenii ocupati – carti interesante si foarte scurte

recomandari de lectura

A conduce o mare companie sau a avea casa plina de copii ocupa cam tot timpul oamenilor. De aceea, fie ca este vorba de mamici casnice dar cu o familie numeroasa sau de mari corporatisti, nevoia de lectura ramane aceeasi pentru cititorii impatimiti. Insa acestia nu prea isi mai gasesc timp sa faca ceea ce le place si anume sa se cufunde in lectura. Cu greu se pot obisnui oamenii ocupati sa isi petreaca putinul timp liber in fata televizorului, cand pot citi o carte buna. Pe blogul http://blog.printrecarti.ro/ oamenii foarte ocupati vor gasi recomandari de lectura, carti foarte scurte insa cu un subiect bun, carti intense care stimuleaza intelectul din toate punctele de vedere. Printre carti lungi si uneori foarte plictisitoare oamenii ocupati pot gasi si carti mai scurte si mai potrivite timpului liber de care dispun.

Dorul de lectura poate fi “stins” cu o serie de carti scurte si interesante

Una din cele mai renumite si apreciate carti care pot fi citite “ pe nerasuflate” este Farenheit 451, care la multe decenii de la publicare inca da fiori cititorilor, transpunandu-i intr-un viitor nefericit. Batranul si Marea de Ernest Hemingway este o alta carte care se poate citi pe nerasuflate, in cateva ore, fie in avion in drum spre o intrunire importanta sau seara inainte de culcare.

De asemenea, Arta Razboiului de Sun Tzu gaseste inca foarte multi adepti in randul celor care sunt pasionati de literatura si lectura si cauta mereu subiecte inedite. Acest bestseller se poate citi in mai putin de o ora in timp ce Pescarusul Jonathan Livingstone scrisa de Richard Bach va necesita mai multe ore de lectura insa se va dovedi la fel de interesanta. Aceasta carte este o poveste despre oamenii care traiesc dincolo de aparente, cu inima, care au rabdarea si demnitatea de a-si construi un viitor demn.

Nu in ultimul rand, corporatistii care nu au timp sa rasfoiasca o carte prea “stufoasa” pot cit Micul dejul la Tiffany scris de Truman Capote, despre vise imposibile care pot fi atinse!