fbpx

Ce beneficii aduc sedintele de electrostimulare

electrostimulare

Ce presupune sedinta de electrostimulare?

Daca v-ati saturat sa obositi la sala, sa mancati numai fructe si legume fara sa va bucurati de nemaipomenita ciocolata este cazul sa apelati la sedinte de electrostimulare. Aceasta reprezinta una dintre numeroasele metode de remodelare corporala care va va aduce multe beneficii.

Stimularea electrica are rol important in restructurarea si redarea elasticitatii muschilor. Prin electrostimulare se ipune in organism o forma de antrenament izometric care creste nivelul de energie si care arde caloriile.

Ce s-a observat de-a lungul sedintelor de electrostimulare?

Multe persoane care au apelat la aceasta metoda de remodelare corporala s-au declarat foarte multumite si au afirmat ca au obervat modificari majore la nivelul metabolismului, bucurandu-se totodata de tonifierea corpului.

Ceea ce nu stiati este ca aceasta procedura are mare impact asupra functiei de drenaj limfatic si ce este cel mai important, aceasta metoda de remodelare corporala nu are efecte adverse servere sau dureroase. Sedintele de electrostimulare aduc mari beneficii pentru corpul dumneavoastra. Ele se pot oberva dupa prima sedinta sau mai tarziu, asta depinzand de aportul de grasime pe care il detineti.

electrostimulare

Un lucru interesant este faptul ca intr-o sedinta de 60 de minute caloriile arse pot ajunge la un numar de 1500 calorii. In comparatie cu orele pierdute la sale, sedintele de electrostimulare primeaza. Ganiditi-va numai ca la o ora de alergat se elimina doar 500 de calorii. Printre avantajele si beneficiile acestei proceduri de remodelare corporala amintim:

  • Circulatia sanguina imbunatatita semnificativ;
  • Nivelul de energie va creste si va veti simti mai plin de viata;
  • Sedintele de electrostimulare au afect si asupra somnului. Va veti odihni mai mult si veti fi mult mai relaxat;
  • Daca obositi foarte repede aceasta problema se va remedia. Apeland la aceasta tehnica rezistenta corpului va creste.

Unde putem face in Bucuresti aceste sedinte?

Unul dintre centrele de remodelare corporala din Bucuresti care dispune de sedinte de electrostimulare este clinica Fysiogand. Aici terapeutii profesionisti te vor ajuta sa ajungi la rezultatele ideale pe care ti le doresti. Clinica aceasta este perfecta pentru persaonele care vor sa investeasca in ele insele si sa ajunga la cea mai buna versiune a lor.

Sedintele de electrostimulare disponibile aici sunt la pret promotional. Pentru 5 sedinte de 30 de minute au un tarif de 150 de lei ajungand la un pret de 360 de lei pentru 10 sedinte de 60 de minute.

Intra si tu pe site-ul celor de la Fysiogand, consulta preturile si alege sedinta de remodelare coporala potrivita necesitatilor tale!