Ce avantaje aduce alegerea unei firme de servicii funerare din sectorul dumneavoastra

Atunci cand pleaca o ruda sau persoana draga dintre noi, durerea fara margini ne poate face incapabili de actiune, lasandu-ne muti de tristete. Cu toate acestea, e necesar sa ne luam inima in dinti, actionand in consecinta si cerand ajutor de specialitate, alaturi de cel acordat de prieteni sau vecini. In aceste momente grele, este necesar sa apelam la o firma de servicii funerare, care va prelua din sarcinile si greutatile prin care trecem. De asemenea, este indicat sa alegem o casa de pompe funebre din sectorul in care locuim, fiind astfel capabila sa actioneze rapid, dar si sa intocmeasca mai usor actele sau sa obtina mai repede ajutorul de deces. De exemplu, daca locuiti in Rahova sau in Cotroceni, cel mai bine este sa apelati la o firma de servicii funerare sector 5, care va actiona cu promptitudine si intelegere fata de solicitarile dumneavoastra.

Cu toate ca, in trecut, multe servicii funerare nu erau eficace, in prezent acestea sunt necesare pentru o buna desfasurare a inmormantarii sau, dupa caz, a incinerarii. Iata si o parte din procedurile pe care le poate duce la bun sfarsit o firma de servicii funerare din sectorul 5.

– Constatarea decesului la locul producerii sale de catre un medic specializat, pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare.

– Declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest lucru.

– Obtinerea avizelor necesare de la Procuratura, SANEPID etc.

– Obtinerea locului de veci si reconditionarea acestuia.

– Intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare.

– Realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

– Dupa caz, se poate face si intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.

Alaturi de aceste proceduri obligatorii, firma de servicii funerare sector 5 va poate pune la dispozitie pachete complete pentru organizarea ceremoniei de inmormantare, impreuna cu toate produsele necesare pentru desfasurarea acestui eveniment:

– Sicrie de lux, traditionale, accesorii si garnituri corespunzatoare.

– Cruci din marmura, lemn, fier sau granit.

– Coroane, jerbe, buchete, precum si alte aranjamente florale.

– Monumente funerare, urne si felinare ornamentale.

– Catafalc cu lumini, capac frigorific.

– Lumanari, candele, articole religioase.

– Transport inmormantare cu masina funerara.

De asemenea, procedurile puse la dispozitie de catre firma de servicii funerare sector 5 includ si acele momente delicate, cum ar fi toaletarea, imbalsamarea si asezarea in sicriu a persoanei decedate, dar si manipularea si transportul sicriului la capela, apoi la cimitir. Alaturi de acestea, firma de servicii funerare sector 5 va asigura furnizarea produselor religioase, dar si a celor alimentare, de dulce sau de post, cum ar fi coliva, colaci, vin, prosoape, batiste, esarfe etc.

In concluzie, o firma de servicii funerare sector 5 Bucuresti va fi alaturi de dumneavoastra in aceste momente de tristete, ajutandu-va sa economisiti bani si timp, pe care il veti putea petrece alaturi de familie. Este foarte important sa ii puteti consola pe cei indurerati, iar in acest timp echipa de profesionisti de la casa de pompe funebre se va ocupa de tot ceea ce este necesar, pentru a asigura o trecere in nefiinta demna de amintirea persoanei defuncte.