Ce arome găsești la gelateria Uau Gelato?

4 decembrie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Te-ai plictisit de aromele clasice de înghețată pe care le întâlnești la tot colțul? Îți dorești să încerci ceva nou și mai ieșit din comun? Uau Gelato este o gelaterie București care produce și vinde înghețată cu toate aromele la care te-ai putea gândi. Îți poți satisface orice fel de poftă la această gelaterie care pune la dispoziție înghețate și sorbeturi artizanale.

Arome pentru toți iubitorii de înghețată artizanală

         Toți oamenii adoră aromele clasice de înghețată. Gustul copilăriei constă în aromă de ciocolată sau vanilie. Dacă ești o persoană sentimentală și dorești să retrăiești această experiență, Uau Gelato pune la dispoziție astfel de arome. Dar, pentru că această firmă de înghețată București adoră să vină și cu gusturi ceva mai nonconformiste, ea a creat arome noi.

            Dacă ești o persoană căreia îi place să aibă parte de arome noi și să experimenteze, Uau Gelato produce următoarele tipuri de înghețată:

 1. Ciocolată cu ardei iute – această înghețată este perfectă pentru iubitorii de provocări în materie culinară; pentru a ajunge la această aromă, Uau Gelato a folosit ciocolată neagră Valrhona și foarte puțin chilli
 2. Cremă de smântână, Fresh Cream – o rețetă clasic italiană pentru iubitorii gustului aromat de vanilie, combinată cu smântâna
 3. Cremă de Whisky – celor cărora le place gustul de Whisky, pot încerca această aromă care mai are în compoziție lapte integral și smântână
 4. Torroncino – o altă înghețată clasic italiană pentru cei care adoră gustul delicios de nuga
 5. Pina Colada – dacă îți place gustul tropical de ananas, smântână proaspătă și cocos, atunci ți se recomandă acest tip de înghețată

Cea mai sănătoasă inghetata din București

            Înghețata artizanală este ușor de preparat dacă ai rețeta care trebuie. Uau Gelato este un brand de înghețată artizanală București care cunoaște în profunzime înghețata artizanală. Angajații folosesc doar ingrediente naturale. Într-o singură înghețată puteți avea parte și de sănătate, dar și de gusturi delicioase.

            Pentru aromele de fructe, angajații folosesc fructe întregi zemoase și gustoase. Pentru aromele cu ciocolată și vanilie, ei folosesc ciocolată întreagă și vanilie, nu substituți precum praf de ciocolată sau vanilină. Mai mult decât atât, materia primă este preluată mereu proaspătă, de la furnizori în care Uau Gelato se încrede cu desăvârșire.

            Uau Gelato se laudă cu faptul că nu folosește substanțe semifabricate. Brand-ul ține foarte mult să utilizeze doar materii prime. Acesta este un standard la care nu se ridică foarte multe gelaterii din București. În rețeta Uau Gelato pentru înghețată, nu se găsesc următoarele substanțe:

 • potențiatori de gust
 • monogliceride ai acizilor grași
 • digliceride ai acizilor grași
 • coloranți
 • conservanți
 • grăsimi hidrogenate
 • arome artificiale

Din pasiune pentru înghețata artizanală italiană

            Uau Gelato promite înghețată 100% artizanală. Acest lucru înseamnă că produsele lor sunt mult mai sănătoase decât înghețata obișnuită. În plus, produsele sunt atât de gustoase deoarece Uau Gelato s-a inspirat de la înghețata făcută în Italia. Cunoscătorii știu că înghețata italiana este printre cele mai bune. Iar acest brand a vrut să le ofere clienților tot ce este mai calitativ.

            În același timp, poți avea unica șansă de a vedea cum este preparată mult iubita înghețată. Te poți duce în laboratoarele Uau Gelato pentru a observa modul de lucru, ingredientele folosite și starea lor. Brand-ul nu are absolut niciun secret când vine vorba de înghețata lor. Poți vedea cu proprii ochi felul în care se prepară produsul pe care îl vei consuma.

            Toți angajații de la Uau Gelato sunt foarte pasionați de munca pe care o practică. Ei adoră să se joace cu ingredientele și să vină cu arome noi. Din acest motiv, înghețata acestei gelaterii este cea mai bună. Pentru că de ea se ocupă oameni minunați cărora le place ceea ce fac. Ingredientul secret este dragostea. Este nevoie de multă pasiune pentru a iești cea mai gustoasă înghețată.

Alege Uau Gelato pentru o înghețată artizanală delicioasă

            Este recomandat ca atunci când te plimbi prin București, să faci o vizită și gelateriei Uau Gelato. Înghețata lor vă va satisface poftele și vă va depăși așteptările. Alege-ți aroma preferată sau încearcă o aromă nouă! Cu Uau Gelato nu există limite. Iar dacă dorești mai multe detalii în legătură cu modul lor de lucru și cu aromele lor, poți accesa site-ul uaugelato.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram