Ce alegeti pentru restaurarea danturii?

Daca nu ai carii profunde sau alte probleme grave de structura a dintilor, poti sa-ti aplici fara probleme fatele dentare pentru imbunatatirea semnificativa a esteticii faciale. Daca medicul recomanda coroane ceramice e mai bine sa urmezi sfatul lui. Unele pete mai evidente nu sunt acoperite perfect de fatete pentru ca structura lor este mai subtire. In acest caz sunt mai recomandate coroanele ceramice.

E normal sa-ti doresti sa te simti mai tanar. Cu totii apelam la diferite proceduri pentru a opri timpul in loc. Unele sunt invazive iar altele sunt mai simple si mai usoare. Transforma-ti si tu infatisarea cu ajutorul coroanelor din ceramica. Te pot scuti de multe interviuri nereusite, de multe refuzuri si te pot ajuta sa ai o putere mai mare de convingere in viata. Nu lasa micile neplaceri sa-ti incetineasca drumul spre succes!

Pentru ca dintii nostri sa-si pastreze integritatea pe arcada o perioada cat mai lunga de timp avem nevoie si de profilaxie si de tratamente corecte facute la timp de specialisti. Zambetul nostru ne ajuta sa avem o viata mai buna, mai de succes si mai productiva. O relatie buna cu medicul, bazata pe incredere si nu pe suspiciune, ne va ajuta sa avem tratamente de calitate, la preturi bune si fara complicatii. Orice pacient care isi respecta medicul va intelege necesitatea radiologiei dentare Bucuresti in succesul tratamentelor stomatologice. Pentru sanatatea noastra e bine sa avem o colaborare buna cu medicul dentist, tehnicianul dentar si radiologul dentar!