fbpx

Ce alegem intre un implant dentar si proteza dentara fixa?

Care este alegerea cea mai buna atunci cand ne dorim un zambat estetic, dar si perfect functional? Cele 2 variante propuse de Neoclinique sunt implantul dentar si proteza dentara, dar cum ne dam seama ce ni se potriveste?  Avantajele unui implant dentar sunt extraordinare atunci cand dintii lipsesc cu desavarsire, mai ales ca se poate face o lucrare protetica fixa pe acestia, dar si pentru faptul ca un implant va reda atat zambetul cat si functiile unei danturi naturale. Cu ajutorul unui implant dentar veti putea manca aproape orice si veti avea posibilitatea sa zambiti increzatori, noii dinti simtindu-se la fel cu cei naturali si aratand bineinteles impecabil.

Proteza dentara fixa este o optiune de tratament foarte accesibila, dar pe termen lung aceasta vine si cu dezavantaje. Avantajele unei proteze dentare fixe sau mobile sunt: rezolvarea estetica si functionala a danturii intr-un timp scurt si cu costuri medii, dar si posibilitatea de a alege materialul din care doriti sa fie confectionat. Protezele dentare au o durata de viata de cel mult 10 ani si sunt expuse riscului de ingalbenire, crapare sau deteriorare.

In cazul implanturilor dentare, avantajele sunt cu mult mai multe decat in cazul protezelor dentare. Ca dezavantaje, daca le putem numi asa, implantul dentar are un cost relativ mare si o perioada de timp necesara integrarii osoase, dar acesta nu necesita inlocuire, deoarece durata de viata este foarte mare.

La Neoclinique alegem impreuna cel mai bun tratament, pentru tine, din toate punctele de vedere si concepem un plan de tratament si vizualizam cu ajutorul Digital Smile Design cum va arata zambetul tau dupa finalizarea procedurilor medicale. Te asteptam la clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique pentru a cauta solutii optime pentru ca tu sa ai zambetul mult dorit.