fbpx

Ce alegem? Camasi de barbati cu maneca lunga sau cu maneca scurta?

Datorită căldurii, majoritatea caută soluții pentru a rezista în caniculă. Una din soluțiile frecvent întâlnite este purtatul cămașii cu mânecă scurtă. Lumea optează pentru cămăși cu mânecă scurtă ca fiind practice și eficiente, dar nu reprezintă alegerea cea mai stilată.

Camasi de barbati cu maneca lunga sau camasi cu maneca scurta?

Statistic vorbind, cămașa este al doilea element purtat de aproape orice bărbat de a lungul vieții după pantaloni. Atunci de ce să nu facem alegerea corectă?

Cămașa cu mânecă lungă este potrivită aproape la orice ocazie, iar la cea cu mânecă scurtă opțiunile sunt limitate.

Dacă te afișezi la un eveniment, întâlnire formală sau lucrezi în domeniul vânzărilor, şansele tale de a fi credibil sunt reduse. De fapt, cămașa cu mânecă scurtă nu este considerată elegantă.

Chiar dacă este cald, alege camasi de barbati cu mâneca lungă la care poți să-i sufleci mânecile. Acestă alegere vestimentară se potrivește în mult mai multe circumstanțe decât o cămașă cu mânecă scurtă. Atunci când dorim să suflecăm mânecile acestea trebuie să treacă de cot pentru a avea confort și libertatea de mișcare a brațelor. Rulajul se poate face perfect dacă este realizat înainte de a pune cămașa pe tine.

Câteva exemple de purtare a cămășii cu mânecă lungă:

Când porți pantaloni scurți, înlocuiește cămașa cu mâneca scurtă cu una lungă și ruleaz-o perfect. Există cămăși cu mânecă lungă care sunt fabricate având opțiune de a rula mânecile până într-un anumit punct până la brida care ajută să fie prinse cu ajutorul unor capse speciale, nasturi. Reprezintă o variantă mai stilată decât mâneca scurtă.

Uneori este mai potrivit să porți un tricou polo decât o cămașă cu mânecă scurtă. Nu uita, tricoul polo se situează între tricou fără guler și cămașă.

Nu purta niciodată cravată la cămașă cu mânecă scurtă. Sunt perfecte dacă vrei să devii un manager la un fast food, dar nu sunt potrivite când vrei să afișezi o imagine profesională.

Deci, alegerea este a ta.

sursa:stilmasculin.ro