Ce aleg romanii atunci cand vine vorba de transportul aeroport acasa si cum ii ajuta Transfero in acest sens

Transportul de la sau pana la aeroport in Romania poate fi anevoios si nesigur pentru multi romani si turisti. Pentru ca se observa o tendinta, din ce in ce mai mare, pe accesarea serviciilor private de rent a car si de transfer aeroport, firme precum Transfero le ofera calatorilor o varianta simpla, sigura si rapida, serviciul de transfer aeroport.

Transfero, o agentie de turism orientata catre serviciile de transfer aeroport, a observat, in ultimii ani, tendinta calatorilor de a folosi transportul privat in detrimentul celui public. Motivele sunt de cele mai multe ori de ordin material si chiar personal. Siguranta, pretul biletelor, profesionalismul si, mai cu seama, rapiditatea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le aduce Transfero pe aceasta piata. Tocmai din dorinta de a le oferi calatorilor cele mai bune conditii si o calatorie confortabila, firma isi imbunatateste, constant, serviciile de transfer. Orientata catre satisfacerea nevoilor clientilor, pe acestia ii intampina un maximum de confort; wi-fi, prize, TV, spatiu bagaje, spatiu picioare si scaune auto pentru copii.

In prezent, firma activeaza pe doua mari aeroporturi din tara, precum Aeroportul Otopeni Bucuresti si aeroportul ”Avram Iancu”, Cluj-Napoca, oferindu-le clientilor din orasele aflate in proximitatea aeroporturilor și nu numari posibilitatea sa ajunga in timp la aeroport. Tariful biletelor incepe de la 2,99 Euro.

Planurile companiei Transfero, pe anul 2017, se indreapta catre extinderea ariei de activare, in cat mai multe orase din Romania. Poti vedea zonele in care efectueaza transportul, pe harta disponibila online, pe site-ul www.transfero.ro.

Despre Transfero

Transfero este un furnizor national de servicii de transfer catre si de la 2 dintre cele mai mari aeroporturi din tara: Otopeni si Cluj Napoca. Infiintata in 2013, firma pune la dispozitia clientilor sai calatorii lipsite de griji, la preturi accesibile. Firma detine o flota de autocare, microbuze si masini moderne, de la 7, 8 sau 19 pana la 55 locuri.