Cazi de baie potrivite pentru hoteluri si alte unitati de cazare

Amenajarea unei unitati de cazare nu se face la fel de usor precum cel realizat in mediul rezidential unde tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de preferintele si confortul tau. In cazul unei unitati de cazare exista mai multi factori de care trebuie sa tii cont astfel incat sa poti oferi un sejur in care odihna si relaxarea sunt la ele acasa. Camerele trebuie sa imbrace un design potrivit cu specificul unitatii de cazare. In special baia merita o atentie speciala intrucat face parte din ritualul de relaxare al fiecarui turist cazat. Mai exact sa existe un design placut, primitor, sa fie o cada de baie adecvata, toaleta, chiuveta, mobilier pentru baie si elemente decorative care sa transforme spatiul intr-unul in care merita sa iti petreci momentele de relaxare si nu numai.

Cazi de baie potrivite pentru unitati de cazare de lux

In momentul in care se aleg cele mai potrivite cazi de baie pentru hoteluri, alegerea trebuie sa se bazeze si pe pretentiile acestuia. Daca este vorba despre un hotel de 5 stele, unitatea de cazare trebuie sa asigure oaspetilor cele mai bune conditii in conformitate cu pretul platit pentru sejurul respectiv. Un hotel cu pretentii va alege intotdeauna cazi de baie din marmura sau compozit. Aceste modele fac parte din categoria de cazi de baie de lux care sunt rezistente, igienice, non toxice si hipoalergenice.

Astfel de cazi de baie precum cele enumerate, aduc un plus de eleganta si personalitate proprie design-ului interior si aduc cu sine o multime de avantaje.

Bineinteles, in aceasta categorie de cazi de baie potrivite pentru unitati de cazare mai pretentioase, se adauga si modele care au incorporate tehnologii avansate precum hidromasaj sau cromoterapie.

Cazi de baie potrivite pentru hoteluri de doua sau trei stele

Daca este vorba despre unitati de cazare clasice cu doua sau trei stele atunci optiunile pentru cazi de baie nu sunt atat de pretentioase. Se pot alege modele de cazi clasice din fibra si acryl care creeaza conditii similare oaspetilor cum au si in casele lor. Cazile de baie trebuie alese astfel incat sa ofere conditii bune pentru pretul platit de catre fiecare oaspete.

Acestea trebuie sa ofere tot confortul necesar si sa se tina cont de toate caracteristicile generale si comune ale modelelor alese. Pentru fiecare baie se pot alege modele diferite in functie de tipul de design sau sa se opteze pentru acelasi model in toate camerele. De asemenea, trebuie sa se plieze si pe necesitatile spatiului respectiv nu numai pe cele ale persoanelor care urmeaza sa utilizeze baia.

Indiferent de tipul de unitate de cazare pe care il detii trebuie sa te concentrezi sa oferi intotdeauna cat mai mult confort oaspetilor tai. Un spatiu dotat si utilat corespunzator, intr-un cadru modern si confortabil reprezinta ingredientele potrivite pentru a determina clientii tai sa se intoarca pentru a beneficia de momente de relaxare. Alegerea cazilor de baie in unitatile de cazare sunt aspecte esentiale de care sa tii cont si sa investesti numai in produse de calitate care pot sa ofere tot ce este nevoie pentru a crea un spatiu confortabil si care sa te invite la relaxare.