Cazare la mare pentru familiile mari

Este nevoie de foarte mult spatiu pentru ca toti membrii familiei sa se simta in largul lor, dar si de conditii deosebite de cazare. Nu toata lumea poate sa suporte forfotele produse de o familie numeroasa si nu toate locatiile de cazare pot sa ofere un intreg palier pentru ca toata familia sa fie in acelasi loc, de aceea tot mai multi hotelieri refuza o rezervare atat de mare intr-un timp foarte scurt, dar si pentru faptul ca locurile sunt deja rezervate. Cazarea in regim hotelier Eforie Lamer asteapta cu bratele deschise turisti cu familii numeroase pentru a le oferi cele ami bune conditii.

Unde puteti merge la mare cu toata familia? Daca alegeti sa va cazati la vila din Eforie Nord Lamer, unde aveti toate conditiile necesare, va puteti petrece cel mai frumos concediu. Eforie Nord este o statiune foarte cautata, mai ales pentru vacantele cu copiii, deoarece va ofera o multitudine de activitati si posibilitati de a va petrece timpul. Excursiile din zona, cursurile de echitatie, activitatile acvatice vor umple concediul si ii vor bucura pe copii, iar baile termale si spa-urile din zona vor fi bucuria parintilor.

Pensiunea din Eforie Nord Lamer va sta la dispozitie cu mult mai multe dotari si servicii atat pentru adulti cat si pentru copii. Restaurant, loc de joaca, sezlong gratuit pe plaja din Eforie Nord, terasa si cafenea si foarte multe programe de aventura, sporturi nautice si excursii prin imprejurimi.