fbpx

Cauti un serviciu de medicina muncii la preturi avantajoase?

medicina muncii

Medicina muncii este un serviciu la care orice angajat trebuie sa aiba acces daca acesta isi desfasoara activitatea in cadrul unui loc de munca. Serviciul s-a dovedit a fi foarte util in timp si exista numeroase beneficii de care se pot bucura ambele parti.
medicina muncii
Pentru indeplinirea acestor activitati este nevoie de o echipa calificata care sa cunoasca modul in care sa actioneze. Astfel, angajatii vor putea sa apeleze oricand la serviciile de medicina muncii si sa iti trateze, in acest caz, afectiunile pe care le intampina sau sa mearga la controale periodice. Fa-ti chiar acum programare la una dintre specializarile medicale disponibile. Daca angajatorul nu are inca un serviciu de medicina muncii de care sa beneficieze, apeleaza la Clinica Romgermed. Orice angajat va avea nevoie la un moment dat de un control la ginecolofie sau oftalmologie. Oricine trebuie sa aiba acces la servicii medicale de cea mai buna calitate.

Care sunt avantajele pe care le are serviciul de medicina muncii?

Cand vine vorba de serviciul de medicina muncii exista o serie de avantaje de care fiecare angajat va beneficia in parte. Bineinteles, angajatorul trebuie sa ia in considerare cateva aspecte inainte de a incheia un contract cu o anumita clinica.

In primul rand, costurile trebuie sa fie conforme cu bugetul firmei. Pe de alta parte, in cadrul companiilor unde exista acest serviciu, productivitatea este mult mai crescuta.

Ce detalii trebuie sa cunoasca orice angajat?

Conform legii, fiecare angajator trebuie sa se asigure ca are serviciul de medicina muncii. Angajatii vor fi foarte bine instruiti cu privire la responsabilitati, drepturi si cum sa isi desfasoara activitatea. Asa cum spunea, studiile arata ca angajatii isi desfasoara mai bine activitatea atunci cand este disponbil si acest serviciu. In plus, se observa si o scadere in numarul de absente al angajatiilor, deoarece fiind asociat si cu productivitatea crescuta.

Daca firma ta este in cautare de cel mai bun serviciu de medicina muncii cu preturi accesibile si personal medical cu experienta, recomandarea noastra este Grupul Medical Romgermed. Fiecare angajat va putea sa isi faca analizele necesare pentru a vedea care este starea de sanatate si daca sufera de anumite afectiuni.

De asemenea, vor vedea daca sunt apti pentru a lucra pe postul respectiv. Exista o gama larga de servicii la care angajatii vor putea apela, astfel ca starea acestora de sanatate va fi mereu sub control. In cadrul primului control medical, angajatii isi vor putea efectua toate procedurile necesare pentru a i se realiza fisa pacientului.