fbpx

Cauti un cabinet oftalmologic in Bucuresti?

cabinet oftalmologic bucuresti

Daca esti in cautrea unui cabinet oftalmologic in Bucuresti in care sa gasesti un personal medical cu o vasta experienta in domeniul medical si care sa te primeasca cu intelegere, rabdare si profesionalism, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Clinica Medicala Romgermed.

Cauti un cabinet oftalmologic in Bucuresti in apropiere de casa?

In cadrul unui cabinet oftalmologic in Bucuresti, medicii iti vor pune un diagnostic si iti vor oferi un tratament corespunzator in functie de afectiunea de care suferi. Cele mai intalnite afectiuni oculare regasite la nivelul ochiului sunt glaucomul, cataracta, stabismul, viciile de refractie (miopia, astigmatismul, hipermetropia).
cabinet oftalmologic bucuresti
In plus, tot la un astfel de control se pot diagnostica si complicatiile de la nivelul ochiului ale unor boli sistematice, precum hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat, afectiunile endocrine, reumatologice si multe altele. Ceea ce reprezinta un mare avantaj este faptul ca in cadrul unui cabinet oftalmologic in Bucuresti se pot depista si alte probleme ce tin de alte specialitati medicale, spre exemplu diabet.

De ce tot mai multi romani ajung sa aiba probleme cu vederea?

Conform statisticilor efectuate pe teritoriul Uniunii Europene si nu numai, s-a ajuns la concluzia ca doar 1 din 5 romani isi fac periodic analizele oftalmologice. Prin comparatie cu media Uniunii Europene si in comparatie cu celelalte tari, acest lucru este foarte ingrijorator.

Cu toate ca te gandesti ca acum organismul inca functioneaza la parametrii normali, fiind inca tanar, nu se stie niciodata cand poti avea surprize. In plus, avand in vedere ca traim in era digitalizarii cand totul se intampla pe laptop, calculator, tableta sau telefon, generatiile tinere sunt tot mai afectate si incep sa isi strice vederea fiind tot mai mici.

Ce spun specialistii?

Personalul medical din cadrul unui cabinet oftalmologic in Bucuresti recomanda efectuarea unui control oftalmologic periodic, acest lucru fiind facut in functie de varsta pacientului, dar si de afectiunile de care sufera.

Astfel, pentru copiii care au sub 10 ani, medicii recomanda efectuarea unui consult odata la sase luni, iar dupa ce trec de varsta asta pot merge o data pe an. Odata cu dezvoltarea, perioada efectuarii unui control scade, dar dupa vardta de 70 de ani, pacientul trebuie sa mearga din nou mai des la medicul specialist.

Desigur, persoanele care sufera de anumite afectiuni trebuie sa mearga mai des la medic.