Cauti un apartament de 3 camere de vanzare in Constanta? Avem o recomandare.

maurer constanta

Detinerea unui apartament de 3 camere este visul multora dintre noi. Acest lucru ofera un sentiment de stabilitate, siguranta si poate fi inclusiv o investitie care sa genereze profit, daca decizi ca pe viitor sa il oferi spre inchiriere. Indiferent de motivul pentru care iti doresti un apartament, trebuie sa te gandesti la mai multe aspecte, inainte ca acesta sa devina proprietatea ta.

Alege apartamentul cu 3 camere care te reprezinta

Confortul pe care un apartament ti-l ofera poate varia in functie de numarul de camere, suprafata utila sau zona in care blocul de locuinte este amplasat. Aceste caracteristici au un impact puternic inclusiv asupra pretului cerut de vanzator.

 

apartamente 3 camere constanta

 

  • Numarul de camere il alegi in functie de necesitati. De exemplu, pentru o familie tanara, care au sau planuiesc sa aiba un copil, apartamentele de 3 camere sunt alegerea ideala

 

  • Suprafata unui apartament, de asemenea, contribuie la confortul pe care acesta il ofera. Chiar daca vorbim de un apartament de 3 camere, daca suprafata este mica, spatiul nu va fi impartit corespunzator si vei resimti acest lucru prin optiunile reduse pe care le ai, in cazul amenajarii si nu numai.

 

  • Zona pe care o alegi, atunci cand decizi sa cumperi un apartament de 3 camere, trebuie sa fie una sigura, cu reputatie buna. Altfel, aceasta poate crea un disconfort cu care nu te vei obisnui prea devreme.

 

Oportunitate la malul marii

Un oras in care domeniul imobiliar este in plina dezvoltare este Constanta. Avand in vedere ca orasul are iesire la Marea Neagra, apartamentele din acest loc sunt la mare cautare. Pentru familiile tinere, ce vor sa isi cumpere o locuinta in Constanta, un apartament cu 3 camere reprezinta alegerea ideala.

Pretul unui apartament cu 3 camere in Constanta incepe, potrivit site-urilor de profil, de la 41.000 EUR si variaza, ca suprafata, intre 45 si 50 mp si se poate ridica la 400.000 EUR. Media, insa, se situeaza undeva in jurul sumei de 70.000 EUR, ceea ce reprezinta un pret rezonabil pentru un apartament de vanzare cu 3 camere in Constanta. Un astfel de apartament poate face diferenta, atunci cand decizi sa oferi o locuinta celor dragi, datorita spatiului pe care acesta il ofera si intimitatii creata de numarul de camere, pentru ca fiecare membru al familiei sa detina camera proprie.

Potential financiar ridicat

Toate apartamentele cu 3 camere puse in vanzare in Constanta mai au avantajul de a fi o investitie profitabila, pentru cei care vor sa ofere proprietatea spre inchiriere. Datorita cererii mari din timpul verii, un proprietar de locuinta in Constanta isi poate ridica substantial veniturile, intrucat o pretul chiriei poate ajunge si la 300EUR pe seara. In functie de modul in care este amenajat un apartament de 3 camere din Constanta, chiria acestuia poate atrage numerosi clienti, pe perioada verii.

Maurer Residence Constanta – un complex imobiliar aparte

Unul dintre complexurile care ofera apartamente de vanzare in Constanta si care este in plina dezvoltare la malul marii este Maurer Residence Constanta. Aici gasesti cele mai variate tipuri de apartamente:

  • Studio-uri – de la 43.500 EUR
  • Apartamente 2 camere – de la 57.000 EUR
  • Apartamente 3 camere – de la 62.200 EUR
  • Apartamente 4 camere – de la 99.000 EUR

Apartamentele de 3 camere puse la vanzare de Maurer Residence Constanta sunt, inclusiv, de tipul penthouse, pentru un confort sporit oferit familiilor care decid sa se mute in complexul rezidential.

In Constanta, apartamentele puse la vanzare au un potential urias, datorita amplasamentului orasului si numarului mare de turisti care aleg Marea Neagra ca si destinatie turistica. Maurer Residence Constanta iti ofera apartamente la standarde occidentale, pentru ca tu si familia ta sa simtiti confortul pe care oricine al trebui sa il aiba, atunci cand se muta intr-un apartament nou.