Cauți traverse din lemn durabile? Alege Pamirco cu încredere!

7 iunie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Știm faptul că a avea încredere într-o companie este un lucru destul de greu de obținut, dar în urma acestui articol ne dorim să vă inspirăm încredere în alegerea de „ railway sleepers ” de la compania noastră. Cu o experiență vastă în domeniul de prelucrare a lemnului, acumulată de-a lungul anilor, reușim în prezent să oferim cele mai calitative traverse din lemn din România!

 

Ce trebuie să știi atunci când alegi o traversă lemn?

Alegerea unei traverse de lemn potrivite și calitative poate fi puțin complicată dacă ești nou în acest domeniu. Astfel, noi ne dorim să venim și în ajutorul celora care sunt începători. În primul rând este important să știi de ce se utilizează traverse din lemn în comparație cu traversele din beton.

În general, traversele de lemn sunt alese în favoarea celor de beton doar atunci când din anumite condiții, cele de beton nu ar rezista. Spre exemplu, anumiți factori externi precum umiditatea, sarea sau temperaturile extreme duc la deteriorarea rapidă a betonului.

Totuși, lemnul pare să reziste cu brio în aceste condiții, în special dacă este tratat corespunzător în prealabil. Lemnul tinde să fie mult mai flexibil decât betonul și în același timp mult mai rezistent la factori care ar duce la erodarea betonului. Așadar, deși la prima impresie poate ai crede că betonul este mai bun decât lemnul, dar de-a lungul timpului s-a dovedit că lucrurile chiar pot sta diferit.

 

Standardele noastre de producție

Standardele noastre de calitate și de producție sunt ridicate la cele internaționale. Astfel putem să oferim servicii și produse potrivite pentru cerințele oricui. De-a lungul timpului am reușit astfel să acumulăm o serie de certificări absolut necesare precum:

 • Autorizaţia de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată”
 • Autorizația pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”
 • Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată.
 • Certificatele: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;
 • Certificatul de Aprobare a Sistemului de Management al Calității – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate, adică  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Toate aceste certificări demonsterază calitatea serviciilor și produselor Pamirco. Astfel, poți avea încredere maximă în achiziționarea tuturor produselor noastre, știind că respectă toate normele și dețin toate certificările necesare.

 

Avantajele utilizării traverselor de lemn:

Traversele din lemn de esență tare prezintă o serie de avantaje precum:

 • mențin o distanță optimă și egală între șine
 • sunt ușor flexibile, deci preiau socurile mult mai bine
 • sunt durabile în timp
 • absorb șocurile, vibrațiile și presiunea exercitată atunci când trece trenul
 • dau stabilitate întregii infrastructuri
 • reduc zgomotul, deci sunt ideale și pentru transportul feroviar de persoane
 • sunt potrivite și pentru transportul de mărfuri, datorită capacității de a prelua presiunea cu ușurință.
 • rezistență la mucegai, umidiate, viermi de lemn sau alți factori de natură externă
 • longevitate crescută
 • multiple utilizări – nu doar în cazul căilor ferate, ci și ca obiecte de mobilier sau decorațiuni.

Astfel, traversele din lemn de esență tare produse de noi sunt foarte versatile și ușor de utilizat în orice situație. Rezistente la orice factori externi și durabile, pot oferi pentru ani îndelungați confort pasagerilor sau posibilitatea de a transporta mărfuri de greutate crescută.

 

Alege cu încredere Pamirco Mănăștiur!

Sperăm că am reușit să îți inspirăm încredere în legătură cu calitatea serviciilor prestate de fabrica noastră și că pe viitor vei lua în considerare posibilitatea de a ne alege pe noi! Echipa noastră de experți îți va asculta mereu necesitățile și dorințele și va încerca să îți transforme visurile în realitate!

De-a lungul timpului, pe porțile fabricii noastre au ieșit numeroase produse astfel:

 • 701 bucăți de traverse de cale ferată
 • 167 panouri asamblate din lemn
 • 861 bucăți cherestea tivită / netivită.

În urma tuturor clienților de până acum și a experienței acumulate peste ani, am reușit să ajungem la perfecțiune și să știm să respectăm necesitățile oricui. Așadar, dacă dorești să te numeri printre clienții care au o experiență pozitivă, te așteptăm să îți pui încrederea în mâinile noastre și  să descoperi calitatea produselor din lemn Pamirco.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram