fbpx

Cauti placi tego ieftine si calitative? MagConstructii este alegerea perfecta

Placajul tego reprezinta unul dintre cele mai fiabile materiale de constructii folosite pentru proiectia contructiilor civile sau industriale si nu numai! Imbinand modernitatea si calitate cu costurile mici, MagConstructii te ajuta sa achizitionezi la cel mai mic pret tego, un material de constructii obtinut din lemn de plop cu caracteristici fiziomecanice superioare!

De ce sa alegi placile de tego ieftin de pe Magconstructii?

Motivele pentru care poti opta pentru achiztionarea placajului tego ieftin de la Magconstructii se indreapta catre cel mai bun raport calitate-pret. Indiferent de utilizare, fie ca il vei folosi pentru cofrarea/decofrarea betoanelor, fie ca il vei folosi pentru placarea suprafetelor alunecoase precum puntile interioare ale camioanelor, vapoarelor sau a platformelor speciale, placile tego ieftine furnizate de MagConstructii reprezinta materialele de constructii perfecte pentru a-ti indeplini obiectivele in cele mai optime conditii.

De asemenea, cu ajutorului pretului placajului tego extrem de rentabil, poti placa peretii interiori, creand un design modern spatiului in care locuiesti. Placajul tego ieftin este disponibil in trei variante de dimensiune, straturile de film finolic si canturile atent finisate oferind un statul de rezistenta inalta acestui material de constructii, indiscutabil versatil si extrem de avantajos.

Pentru o protectie mai mare impotriva umiditatii, acest placaj este acoperit pe ambele fatete cu un strat fin de film fenolic, rezistand cu brio in fata apei reci sau calde, caldurii sau microorganismelor care pot afecta textura materialului. Astfel, optiunea de a comanda online placi tego ieftin va fi o adevarata afacere, calitatea materialului si pretul de achizitie avantajos fiind principalele caracteristici pe care le vei viza in orice moment si pe care le vei putea gasi doar in gama de produse MagConstructii!

DESPRE

Magconstructii este un depozit online care dispune de o larga gama materiale de constructii disponibile la cele mai mici preturi de achiztie. Materialele furnizate direct de la producatori reprezinta sursa optima pentru a va asigura de calitatea si rezistenta produselor pe care le puteti achizitiona online, telefonic la numarul 0736 361 728 sau via e-mail pe office@magconstructii.ro! MagConstructii se ocupa cu profesionalism de clientii sai, experienta de lunga durata in furnizarea materialelor de constructii la cel mai bun raport calitate-pret oferindu-i statutul de cel mai renumit depozit de material de constructii online!
###