Cauti ochelari de soare pentru femei? Alege calitatea de la Optiblu!

ochelari de soare femei optiblu.ro

In zilele noastre, ochelarii de soare pentru femei au devenit mai mult un accesoriu, decat o necesitate. Sunt folositi in aproape orice circumstante, ori de cate ori participi la un eveniment in aer liber. Ii purtam indiferent de anotimp, de mediul inconjurator sau de activitatea pe care o desfasuram.

Totusi, trebuie sa ai in vedere faptul ca o pereche de ochelari care nu detine calitatea optima va avea o viata mult mai scurta decat ochelarii de soare pentru femei confectionati din materiale de calitate. In plus, daca lentilele nu au in compozitie o sticla cu caracteristici premium, in timp, ochii tai ar putea avea de suferit.

Ochelarii de soare pentru femei – varietate nelimitata

ochelari de soare femei

Cele mai multe modele de ochelari se regasesc in categoria ochelarilor de soare pentru femei. Se regasesc in diferite forme, culori si chiar pot primi in plus numeroase elemente, cum ar fi insertii de metal sau de pietre Swarovski. De asemenea, formele ochelarilor de soare pentru femei sunt din cele mai variate: rotunde, patrate, ovale sau forme neregulate. Trebuie doar sa fii suficient de creativa si iti vei gasi perechea potrivita stilului si personalitatii tale.

Cum alegi ochelarii de soare in functie de tipul fetei

Probabil stii deja ca ochelarii de soare trebuie alesi in functie de forma fetei fiecaruia. Forma ramei de ochelari trebuie sa fie opusa de forma fetei, astfel incat sa existe un echilibru in aspectul dat de ochelarii de soare. Iti prezentam in continuare o lista cu tipuri de conformatii ale fetei, dar si modelul de ochelari potrivita fiecaruia:

 

  • Fata patrata – In cazul acesta, ochelarii de soare cu rame rotunde si subtiri sunt alegerea perfecta, pentru a indulci putin forma patrata
  • Fata triunghiulara – Aici ramele cu portiunea de deasupra ochilor mai lata sunt cele mai potrivite pentru tine. Asigura-te ca acestea sunt usor mai late decat maxilarul tau, pentru a crea un echilibru. Ramele cele mai potrivite sunt cele ochi de pisica.
  • Fata in forma de inima – Ramele care arata perfect pe acest tip de fata sunt cele a caror latime este usor mai mare decat latimea fruntii. Sunt recomandate ramele cu partea inferioara mai accentuata.
  • Fata ovala – Aici, cea mai potrivita alegere sunt ramele supradimensionate. Poate ai putea sa incerci chiar cu unele forme mai indraznete si neobisnuite.

Alege intotdeauna calitatea pentru ochelarii de femei!

Un loc in care diversitatea este la ea acasa este magazinul online de ochelari Optiblu. Catalogul Optiblu acopera cele mai variate modele de ochelari de soare pentru femei, de la forme simple, finute pana la forme neregulate, care iti pot scoate stilul nonconformist in evidenta. Ochelarii de soare de dama au cele mai diversificate culori, pentru ca Optiblu sa vina in intampinarea ta, atunci cand vrei sa iti cumperi o pereche de ochelari de soare.

optiblu

De asemenea, brand-urile care ofera ochelari de soare pentru femei sunt din cele mai cunoscute, asigurand calitatea materialelor care s-au folosit in confectionarea lor. De la Boss, Dior si pana la Dolce & Gabbana, alegand o pereche de ochelari de soare de dama de la Optiblu vei descoperi placerea de a purta o pereche de ochelari de designer.