fbpx

Cauti o pompa cu palete? O gasesti la P H Hidro Pneumatic

Succesul unei afaceri depide intr-o masura destul de mare de calitatea echipamentelor folosite in procesul de productie. Doar cu echipamente de calitate se pot obtine produse finite de calitate.

E adevarat ca si alti factori sunt important pentru ca productia sa functioneze bine. E nevoie de personal bine pregatit si motivate, de un mediu de lucru adecvat, de cunoasterea tehnologiilor moderne si de capacitatea de adaptare la schimbare. Totusi, in lispa unor echipamente care sa functioneze foarte bine, experioenta si profesionalismul conducerii si al amgajatilor nu sunt de ajuns.

Echipamentele hidraulice si pneumatice sunt folosite in multe sectoare de activitate. Daca sunteti in cautarea unui furnizor de astfel de echipamente cu care sa stabiliti o relatie de colaborare pe termen lung, compania P.H. Hidro Pneumatic va sta la dispozitie cu produse de foarte buna calitate.

Firma P.H. Hidro Pneumatic distribuie in Romania echipamente pneumatice si hidraulice de la marca Parker Hannfin. In cazul in care nu ati mai auzit de acest producator pana acum trebuie sa stiti ca este liderul mondial in productia de echipamente hidraulice si prenumatice. Compania americana a castigat increderea clientilor din toata lumea. Achizitionand echipamente de la firma P.H. Hidro Pneumatic aveti garantia faptului ca sunt cele mai bune nu doar de pe piata din Romania, ci din lume.

Compania P.H. Hidro Pneumatic, distribuitor al marcii Parker Hannfin, si-a inceput activitatea pe piata din Romania in anul 1996. E o firma romaneasca specializata in distributia de echipamente pneumatice si hidraulice. In prezent produsele comercializate sunt disponibile in trei locatii ParkerStore in Sibiu, Galati si Bucuresti.

P.H. Hidro Pneumatic – distribuitor de pompa cu palete

Pompele hidraulice sunt echipamente care fac posibila deplasarea unui lichid de la o presiune inferioara specifica unui nivel hidraulic inferior la o presiune superioara specifica unui nivel hidraulic superior. Pompele hidraulice sunt de mai multe feluri: pompe cu roton, pompe cu piston, pompe cu membrane si pompe rotative.

Pompa cu palete intra in categoria pompelor rotative, alaturi de pompele cu rotoare profilate, pompele cu roti dintate, pompele cu surub si pompele cu roti dintate si lant. Firma P.H. Hidro Pneumatic comercializeaza pompa cu palete de cea mai buna calitate.

In ce domenii se foloseste pompa cu palete?

Ca si multe alte echipamente hidraulice, pompa cu palete se foloseste in domenii variate: industria constructiilor de masini, generarea energiei electrice, constructia de utilaje mobile, industria miniera, agricultura, constructia de masini cu injectie.

Firma P.H. Hidro Pneumatic comercializeaza si alte echipamente hidraulice pe langa pompa cu palete: truse de diagnosticare hidraulica, cilindri hidraulici, acumulatoare si valve hidraulice, motoare hidraulice, supape de sens, supape de incarcare, supape de descarcare, supape de siguranta, si supape de presiune.

Oferta companiei nu se opreste aici. Firma va ofera posibilitatea sa achizitionati si uscatoare de aer comprimat, lubrificatoare de aer, filtre pentru aer comprimat, filtre de gaz, piese pentru instalatiile de aer conditionat, valve termostatice, valve cu actionare electrica, actuatori liniari si electrici, servomotoare, reductoare planetare, sisteme de flitrare portabile, valve sanitare, fitinguri sanitare, etansari pistoane, etansari rotative si etansari tije.