fbpx

Cauti o echipa profesionala pentru gaura de hota?

Dacă vă aflaţi în situaţia în care sunteţi în plină renovare şi trebuie să faceţi curăţenie în casă, care presupune printre altele şi executarea anumitor găuri, ei bine, cu siguranţă doriţi ca acestea să fie cât se poate de discrete şi bine înţeles, casa să nu fie plină de praf şi mizerie.

De exemplu, atunci când doriţi să montaţi o centrală termică, întreaga lucrare trebuie să fie realizată impecabil. Însă toate acestea pot fi realizate într-un mod profesionist şi cât se poate de rapid cu ajutorul companiei Emar Trade Construct, cu ajutorul cărora totul este mai simplu şi mai uşor.

Cu toţii ne plângem de praful acumulat în casă, de zgomotul asurzitor şi de nenumăratele drumuri pe care suntem nevoiţi să le facem în căutarea celor necesare precum: ţevile potrivite sau a caloriferelor. În general persoanele care decid să înlocuiască sau să monteze o centrala termica, ajung în cele din urmă să mâne întreg procesul său, mai mult decât atât renunţa la idee, având în vedere deranjul.

Emar Trade Construct – profesionalism

Ei bine, aşa a luat naştere echipa de specialist de la Emar Trade Construct, o echipă de oameni serioşi, cu o vastă experienţă în acest domeniu, care se dedica întru-totul muncii pe care o depun şi care rezolva orice problemă în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, compania Emar Trade Construct, oferă atât servicii de calitate, cât şi pachete complete, pentru orice persoană, care doreşte să monteze o central termică, ori pentru cei care au nevoie de realizarea unor găuri discrete, de exemplu pentru aparatele de aer condiţionat, sau tuburile de la hote.

Servicii

Spre exemplu în ceea ce priveşte o hotă, găurile hotelor ies perfect rotunde şi, cu ajutorul carotei, iar astfel peretele nu mai este afectat. De asemenea, prin utilizarea unei maşinării speciale, veţi reuşi să scăpaţi atât de praf, cât şi de zgomot.

Ulterior, după, montarea maşinăriei speciale, totul este cât se poate de simplu, întrucât întreb procesul are o durată de maxim 10 minute, însă aceste aspect diferă în funcţie de grosimea fiecărui perete.

Însă, în situaţii extreme, precum o avarie, echipa Emar Trade Construct vine în ajutorul clienţilor, pentru a constata problema, ulterior urmând ca problema să fie soluţionată în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care una din piesele defecte nu se găseşte uşor, nu trebuie să vă faceţi griji, întrucât Emar Trade Construct, rezolva totul pentru dumneavoastră.

Printre alte servicii se număra montajul unei centrale, indiferent dacă aceasta este sau nu cumpărată de la ei. În acest caz specialiştii se deplasează la faţa locului, şi reglează parametrii centralei, urmând ca într-un final să se completeze un anumit raport ce va fi trimis la ISCIR Bucureşti. La 2 ani, se face un VTP – verificarea tehnică periodică.

Emar Trade Construct – alături de tine

Compania Emar Trade Construct este mereu alături de dumneavoastră şi gata să rezolve orice problemă cu, care vă confruntaţi în orice moment. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail.

Sursa: https://www.emartradeconstruct.ro/carotare-beton/