fbpx

Cauti o companie de descarcare/incarcare nave in Portul Constanta?

Scopul companiei Socep este de a garanta si de a imbunatati constant calitatea si satisfactia clientilor. Serviciile noastre sunt modernizate constant, iar experienta noastra inca din anul 1991 in furnizarea serviciilor de logistica in Portul Constanta se vede si nu spunem noi asta ci miile de clienti multumiti, care au revenit de fiecare data la compania noastra si serviciile oferite de noi. Cu o echipa calificata de profesionisti in domeniul logisticii si cu cele mai noi tehnologii si aparaturi, Socep ofera servicii si operatiuni de incarcare si descarcare nave, precum si depozitare in Portul Constanta.

Socep ofera operatiuni simultane de descarcare de la nava la barje, nava la autoturisme, nava la vagoane, nava la magazie sau nava la nava, a oricarui tip de cereale, iar rata de descarcare a navelor in Portul Constanta este de 400 t/h. Sistemul de desprafuire este suficient de puternic pentru a asigura transportul produsului de la vagon pana la capatul fluxului fara degajari mari de praf. In plus, praful extras din produs este reintrodus in circuit ceea ce fac ca pierderile prin manipulare sa fie neglijabile. Socep asigura posibilitatea descarcarii oricarui tip de vagon specializat pentru transportul cerealelor inclusiv a celor actionate pneumatic.

Echipamentele puse la dispozitie de Socep sunt masinarii puternice de manevrare a tuturor materialelor din lume. Ultima achizitie este o macara portal rotitoare Liebherr model LPS280, cu o multime de functii, manipularea extrem de eficienta, a containerelor, marfurilor vrac sau a marfurilor coletate, precum si ridicarea de sarcini grele / project cargo printr-o simpla schimbare a dispozitivului de ridicare.