fbpx

Cauti niste cercei cu diamante negre pe care sa ii oferi cadou?

cercei cu diamante negre

Incepand cu venirea caldurii, incep petrecerile aniversare, nuntile si botezurile si ce cadou este mai perfect daca nu un set cercei cu diamante negre? Bijuteriile cu diamante reprezinta o investitie care va genera un raport calitate – pret avantajos, fiind un cadou deosebit care nu va trece cu vederea.

cercei cu diamante negre

De ce diamantul este cea mai cautata piatra pentru bijuterii?

Diamantele fac parte din piata mineralelor, acestea avand proprietati unice si elemente chimice speciale. Un diamant natural si original este format aproximativ din 99% carbon, iar restul procentului din alte elemente a caror atomi sunt separati.

Ceea ce face ca un diamant sa fie atat de special este modul in care acesta se formeaza, aspect ce ii ofera o identitate aparte. Mai special ca cel normal este cel negru, regasit si in compozitia seturilor de cercei cu diamante negre. Frumusetea si capacitatea de a isi pastra proprietatile active chiar si dupa o perioada lunga de timp fac ca bijuteriile cu diamante sa fie cele mai ravnite pietre din prezent.

O alta proprietate pe care o au aceste bijuterii o reprezinta durabilitatea, caracteristica ce ii confera diamantului rezistenta in timp, chiar si la purtare, caldura sau in contact cu agenti puternic chimici.

De unde comand cercei cu diamante negre?

Diamantul a fost dintotdeauna considerat o piatra speciala, aflandu-se la mare cautare de catre iubitorii de bijuterii scumpe. Dar pe langa cei care apreciaza calitate vei mai gasi si persoane care doresc sa se imbogateasca fara a oferi un produs original si calitativ. Tocmai datorita acestui fenomen, asigura-te intotdeauna ca bijuteria pe care o vei achizitiona este insotita de un certificat care sa cuprinda date privind calitatea acestuia, respectiv despre claritate, culoare, carataj si taietura.

Diamond Stories este locul perfect de unde poti achizitiona bijuterii cu diamante naturale, in special cercei cu diamante negre. Echipa din spatele brandului este formata doar din profesionisti, iar tu vei fi informat despre toate detaliile necesare inainte de achizitonarea bijuteriilor. Ba mai mult, fiecare set de cercei cu diamante negre vine cu un certificat de garnatie, certificat de autenticitate si de ajustare a bijuteriei.

Avand in vedere ca traim in era digitalizarii, pentru cei care nu se incred foarte usor in tot ce vad pe internet, vei putea primi, la cererea clientului, si un filmulet de prezentare a bijuteriei alaturi de verificarea facuta cu aparatul special asupra pietrei.