Cauți înghețată cu ingrediente naturale?

15 decembrie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Dacă și tu cauți o înghețata absolut gustoasă, cu ingrediente naturale și sănătoase, atunci căutarea ta poate lua sfârșit. Cea mai nemaipomenită înghețată este cea artizanală. Aceasta se găsește la Uau Gelato, o gelaterie București care vinde cea mai apetisantă înghețată pe care ați gustat-o vreodată. Acest brand folosește ingrediente naturale și proaspete, din grija pe care o poartă pentru clienți.

De ce ar trebui să alegi înghețata artizanală Uau Gelato?

Înghețata făcută din ingrediente naturale Uau Gelato este foarte bună din mai multe motive. Aceasta are un gust savuros și este cremoasă. Dar, odată cu această savoare, poți avea parte și de sănătate. Ingredientele sunt preluate de la furnizori în care Uau Gelato are foarte mare încredere. Dacă ești în căutare de înghețată București, atunci trebuie neapărat să încerci această gelaterie.

Angajații folosesc fructe naturale, întregi și delicioase. Nu folosesc alte ingrediente care înlocuiesc fructele, vanilia sau ciocolata, cum ar fi diverse prafuri sau substanțe. În ziua de azi este greu să mai găsești înghețată bună care să fie și naturală. Majoritatea înghețatelor au adăugate tot felul de arome și substanțe care nu sunt deloc sănătoase pentru organism. Uau Gelato, spre exemplu, nu folosește deloc următoarele:

 1. arome artificiale
 2. grăsime hidrogenate
 3. conservanți
 4. coloranți
 5. potențiatori de gust
 6. monogliceride ai acizilor grași
 7. digliceride ai acizilor grași

Înghețata cea mai gustoasă, dar și sănătoasă

O înghețată artizanală București nu este așa ușor de găsit. Orașul este plin de locuri în care găsești doar înghețată cu arome artificiale, coloranți, conservanți sau alte substanțe asemănătoare. Totuși, Uau Gelato reușește să impresioneze prin produsele calitative pe care le oferă spre vânzare.

Angajații pornesc de la ingrediente prime sănătoase pe care le prepară riguros conform rețetelor lor. Înghețata Uau Gelato este inspirată din cea italiană. Rețetele sunt urmărite atent, fiecare pas contează pentru un rezultat cât mai bun. Ingredientele sunt armonios combinate în așa fel încât să iasă cea mai gustoasă înghețată.

Înghețata Uau Gelato sporește gustul pe care îl au deja materiile prime. Înghețata de ciocolată are ciocolată din plin, iar în cea de vanilie vei simți aroma încântătoare a acesteia. Uau Gelato pune la dispoziție o gamă extrem variată de astfel de deserturi reci. La ei poți găsi:

 • After Eight
 • Alune de pădure
 • Ciocolată fondantă
 • Caffe’ Espresso
 • Caramel sărat
 • Castane confiate
 • Ciocolată albă
 • Ciocolată cu rom
 • Cremă de lapte cu cocos
 • Cremă de lapte cu caisă
 • Cremă de lapte cu căpșună

Înghețată de toate felurile pentru toate gusturile

Înghețata Uau Gelato este făcută în principiu din smântână, lapte, zaharuri și diverse alte ingrediente, în funcție de aroma pe care o dorești. Toate produsele gelateriei sunt foarte cremoase, se topesc în gură într-un fel care te va lăsa plăcut impresionat. Uau Gelato face înghețata cu pasiune, de aceea este atât de bună. Calitatea ei stă în rețeta angajaților experți în ceea ce fac și în ingredientele prime nealterate de acele substanțe nesănătoase pentru tine.

La Uau Gelato se găsesc atât aromele clasice cu care ne-am obișnuit toți, cât și arome puțin mai îndrăznețe. Oricine își poate găsi o aromă preferată. Mai mult decât atât, sorbeturile gelateriei sunt perfecte pentru vegani. Ele nu conțin lapte sau smântână, ci alte ingrediente care le permit oamenilor vegani să se bucure de un desert rece gustos. Uau Gelato s-a gândit la toată lumea când a conceput rețetele și produsele pe care avea să le vândă.

Uau Gelato este locul perfect în care poți veni cu cei dragi. Îți poți aduce copiii pentru a se bucura de o înghețată sănătoasă, pe placul lor. Îți poți impresiona persoana iubită cu un desert bine pregătit și cu o aromă îndrăzneață. Îți poți aduce chiar și prietenii pentru a depăna amintiri alături de o cupă de înghețată bine aleasă.

Uau Gelato, cea mai calitativă înghețată din București

Uau Gelato este, fără îndoială, cea mai bună gelaterie din București. Înghețata și sorbeturile se topesc în gură și sunt foarte aromate. Ingredientele sunt sănătoase, gustul este de neuitat, iar angajații sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Nu vei regreta dacă alegi să guști din produsele acestei gelaterii. Dacă ai nevoie sau dorești mai multe informații în legătură cu aromele Uau Gelato, poți intra pe site-ul uaugelato.ro pentru mai multe detalii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram