fbpx

Cauti hale de inchiriat? Afla cum le gasesti

Din ce in ce mai multi antreprenori aflati la inceput de drum sau in perioada de extindere si de dezvoltare au nevoie de spatii industriale unde sa isi desfasoare activitatea. Pentru cei care cauta hale industriale de inchiriat exista solutii ieftine si avantajoase din toate punctele de vedere! O echipa de consultanti cu experienta in domeniul industriei, cu un portofoliu bogat de terenuri si proprietati industriale special amenajate, amplasate in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara si in alte orase importante sta la dispozitia clientilor si a persoanelor interesate.

Oferta de inchirieri hale industriale

Oferta de inchirieri hale industriale include spatii logistice si industriale clasa A, spatii de depozitare, dar si terenuri in cele mai cunoscute si reprezentative locatii si parcuri industriale din intreaga tara. Halele industriale si proprietatile se preteaza la toate tipurilor de utilizatori si de activitati. Oferta de inchiriere a halelor industriale include si servicii de consultanta pentru dezvoltatori nationali si ocupanti internationali. Serviciile asigurate de companie includ achizitiile de terenuri pentru dezvoltari industriale, reprezentarea proprietarului si a chiriasului, efectuarea de studii si de cercetari de piata si consultanta pentru dezvoltare.

Avantajele inchirierii unei hale pentru desfasurarea afacerii

Unele afaceri necesita mult spatiu pentru dezvoltare si desfasurarea activitatii. Antreprenorii trebuie sa fie foarte prudenti in cazul in care doresc sa cumpere o hala industriala. Aceasta investitie se poate dovedi periculoasa pentru ca, in cazul in care afacerea nu merge, pretul cu care va fi vanduta hala poate fi mult mai mic decat pretul de achizitie. Hala industriala inchiriata nu trebuie sa aiba o pozitionare centrala, ca si in cazul spatiilor comerciale care trebuie sa atraga clienti, ci poate fi si periferica.

Recomandarea specialistilor de pe piata imobiliara este ca oamenii sa se orienteze catre inchirierea de hale industriale pentru desfasurarea activitatilor cu o suprafata suficient de mare, incat productia sa nu fie stopata din diferite motive. Este importanta si perioada pe care se face inchirierea halei industriale. Pentru un an, chiriasii pot sta linistiti ca nimeni nu ii va obliga sa isi mute sediul afacerii. Exploatarea unei hale industriale necesita insa si cheltuieli de mentenanta, dar si investitii in materie de decor, dotari impuse de activitatea companiei si angajati.

Ce activitati se pot desfasura in halele industriale

Halele industriale se vor dovedi solutii flexibile pentru depozitare, birouri, pentru activitati de sudura, de productie. Acestea au un grad de izolare termica foarte buna, unele proiecte pot fi personalizate dupa inchiriere, in functie de nevoile clientilor. Nevoia de inchiriere a halei industriale trebuie identificata, caracteristicile generale ale investitiei trebuie valorificate, iar serviciile de consultanta nu trebuie evitate. Orice proiect poate capata contur daca este inchiriata hala industriala potrivita. Antreprenorul isi poate intensifica activitatea in sectorul ales, in timp ce isi va fructifica roadele muncii si investitia facuta. Inchirierea unei hale industriale se va dovedi nu doar o solutie pe termen scurt, ci si un beneficiu pe termen lung adus companiei reprezentate.