fbpx

Cauți din ce în ce mai des un SSD? Iată care ar putea fi motivele

Dacă istoricul tău de browsing cuprinde cât mai multe sesiuni în care SSD-ul este elementul central al căutărilor tale, atunci există toate șansele ca următoarele motive să stea la baza acestora.

Performanța transferurilor rapide

Fotografii și videografii au deseori nevoie de un hard disk mai rapid. Acesta poate veni sub forma unui SSD extern, iar vitezele atinse astăzi pot deveni cu adevărat incredibile. Accesarea instantanee a fișierelor de pe un hard disk extern este foarte atractivă, mai ales că o copiere repetată a fișierelor poate consuma foarte mult timp.

Nevoia de și mai mult spațiu

Dacă lucrezi des cu fișiere de mari dimensiuni (foto, video), atunci vei descoperi că hard-ul intern se va umple foarte repede. Un hard disk extern va mai domoli nevoia de spațiu, iar cu o bună organizare, poți împărți fișierele în strictul necesar și ceea ce poți ține pe un hard disk extern.

Siguranța datelor și a fișierelor tale

Un hard disk extern poate fi mâna salvatoare în cazul în care hard disk-ul principal cedează. Cu un software specializat în realizarea de back-up-uri, fiecare fișier, fie că e vorba de simple documente, fie că vorbim de fotografii și clipuri video pentru clienți, va fi salvat într-o copie fidelă.

Cele mai bune soft-uri de back-up realizează copierea fișierelor fără intervenția directă a utilizatorului. Astfel, poți fi sigur întotdeauna că fișierele tale sunt în siguranță.

Ai nevoie de mai multă flexibilitate

Există proiecte ce pot fi transferate pe mail. Există altele ce pot fi trimise prin intermediul serviciilor de transfer, precum WeTransfer. Însă cele mai mari proiecte sunt dificil de transferat prin intermediul serviciilor online, așa că cea mai la îndemână soluție este copierea acestora pe un hard disk extern. Și, de cele mai multe ori, această metodă de copiere, drum până la client și înapoi durează mai puțin decât trimiterea mai multor arhive online.

Ai nevoie de un strop de personalizare

Nu te mulțumești cu un laptop gri sau negru. Totul trebuie să aibă o culoare, chiar și cele mai simple lucruri, inclusiv un hard disk extern. Din fericire, pe lângă dimensiuni și capacitatea de stocare, producătorii de hard disk-uri externe iau din ce în ce mai des în calcul și design-ul.

Forma dreptunghiulară primește muchii rotunjite, proporții variate și texturi cât mai plăcute atingerii. Producătorii încearcă să ofere utilizatorilor o experiență cât mai senzorială, începând de la cea tactilă, până la cea vizuală.

Iar când vine vorba de culoare, ai opțiuni aproape nelimitate. Cu siguranță poți găsi un hard disk extern care să se asorteze cu laptop-ul, husa acestuia sau chiar cu telefonul tău mobil. Indiferent de combinația de culori pe care o porți în fiecare zi, există un hard disk extern făcut special pentru tine.

În cele din urmă un hard disk extern trebuie să facă două lucruri foarte bine: să fie fiabil și să transfere rapid informațiile. Restul detaliilor sunt bonusuri. Însă simplul fapt că le poți avea fac dintr-un hard disk extern un must have pentru cei care fac mai mult decât browsing pe laptop-ul lor.

 

Comandati de la eMag un SSD extern la preturi atractive!!