Cauta repede o piscina in Bucuresti si incepe sa inoti! Iata beneficiile!

Desi inotul nu este intotdeauna asociat cu imbunatatirea performantei la locul de munca, adevarul e ca practicarea acestui sport te poate ajuta. Inotul poate avea beneficii asupra modului in care lucrezi si a starii tale de spirit. Iata cateva imbunatatiri pe care le poate aduce inotul. Si acum ai o piscina in Bucuresti la care poti ajunge foarte repede.

Cum iti imbunatateste mersul la o piscina din Bucuresti starea fizica

Toata lumea stie ca practicarea unui sport iti imbunatateste starea de sanatate. Insa mersul la pisicina este dovedit a fi cel mai benefic. Iti poti imbunatati capacitatea pulmonara, lucru ce te ajuta sa lucrezi cu mai multa anduranta. Acest lucru se intampla daca rezervi mersului la piscina cate ore din saptamana. Prin practicarea inotului e mai putin probabil sa te simti obosit la locul de munca, pe masura ce trece ziua.

Un alt beneficiu al inotului este acela ca iti va face articulatiile sa se simta mai sanatoase. Ce legatura are asta cu munca de birou? Niciuna. Insa daca domeniul tau de activitate implica munca fizica, in care articulatiile sunt solicitate, acestea in timp vor fi destul de afectate. Daca iti faci un obicei din mersul la pisicina, articulatiile vor deveni mai mobile, avand ca efect protejarea acestora de presiunea la care sunt supuse in timpul muncii.

Cum iti imbunatateste mersul la o piscina din Bucuresti starea psihica

Datorita inotului starea ta de spirit se va imbunatati. In timp ce inoti in piscina nu te vei gandi absolut deloc la probleme, grijile de la munca sau alte aspecte din viata personala. Atunci cand inoti, mintea ti se va relaxa si vei fi concentrat exclusiv pe miscarea din momentul respectiv. De asemenea, inotul iti creste si increderea in sine. In piscina din Bucuresti te poti relaxa si bucura, in acelasi timp, de adrenalina inotului, iar acestea sunt lucruri care te pot face sa te simti bine in pielea ta.

piscina bucuresti

Alege o piscina din Bucuresti

Daca te-am convins de beneficiile practicarii acestui sport, trebuie sa stii ca sunt numeroase locuri in care poti face asta in Bucuresti. Piscina care ne-a incantat pe noi este cea din cadrul complexului Orhideea Spa. Pe langa faptul ca piscina este dotata si tratata corespunzator in fiecare zi, aici poti desfasura si alte activitati ce iti pot ridica starea de bine.

Activitati in piscina

De exemplu, la aceasta piscina din Bucuresti poti practica aquagym. Aquagym este o activitate ce combina fitness-ul cu inotul, exercitiile fiind mult mai prietenoase cu articulatiile si cu sisteme osoase importante, cum ar fi coloana vertebrala. Aquagym poate preveni sau trata afectiuni precum:

  • Spondiloa
  • Scolioza, Cifoza
  • Artroza
  • Insuficientele venoase si arteriale
  • Osteoporoza
  • sau chiar tulburarile de somn si cele psihice

Concluzie

Daca alegi piscina din Bucuresti, Orhideea Spa, mai trebuie sa stii ca cei mici vor intra gratuit, daca varsta lor nu depaseste 16 si, bineinteles, daca este insotit de un adult.

In Bucuresti, piscinele sunt la mare cautare, iar Orhideea Spa reprezinta un centru modern, amenajat cu bun gust, astfel incat sa iti creeze o atmosfera in care pur si simplu, te relaxezi si uiti de toate problemele.

Inotul, care este atat de benefic pentru organismul nostru, inclusiv pentru psihic, ar trebui sa faca parte din rutina ta zilnica si vei vedea cum, in timp, starea ta fizica si psihica se va imbunatati considerabil. In plus, activitatile din timpul job-ului vor deveni mai performante, rezultand intr-o stare de spirit mai alerta si mai activa.