Câți bani câștigă un model de videochat?

live-studio-bucuresti

Chiar dacă pentru mulți încă un subiect tabu, videochatul a început să fie un domeniu destul de înfloritor în țara noastră. Vedem din ce în ce mai multe tinere care îmbrățișează meseria de model de videochat pentru numeroasele beneficii pe care aceasta le oferă.

Nu e un secret faptul că modelele de videochat au niște salarii destul de însemnate, cu mult peste media salariilor din alte domenii. Acesta este de multe ori și principalul motiv pentru care tinerele aleg acest domeniu. Când ești tânără, ai nevoie de bani mai mult ca oricând! Vrei să călătorești, să-ți cumperi lucruri scumpe și să-ți faci toate poftele!

Videochatul este o meserie legală cu drepturi depline

Oamenii au tendința de a spune deseori că „atunci când e vorba de prea mulți bani, mai mult ca sigur vin din surse necurate”. De cele mai multe ori aceste afirmații vin de la persoane care nu au vreo legătură cu domeniul și care asociază deseori videochatul cu cea mai veche meserie din lume. Total greșit!

Ce presupune, mai exact, meseria de model de videochat?

A fi model de videochat este mai mult decât a zâmbi frumos în fața unei camere și de a-i satisface toate dorințele clientului. Un model de videochat de succes știe că între orice client și ea trebuie să existe și un joc al minții, o tehnică de seducție, puțină psihologie la mijloc! Videochatul nu se rezumă nici pe departe la un zâmbet și câteva fetish-uri îndeplinite.

Tinerele care aleg să lucreze în acest domeniu au parte de o pregătire înainte, pregătire din partea trainerilor specializați care le dau sfaturi pentru a putea face profituri maxime.

Videochatul e o meserie din care poți evolua!

Există numeroase concursuri pentru modelele de videochat, iar România se poate mândri cu premiile câștigate în acest domeniu. Ba chiar ultimele statistici spun că România este prima țară din Europa din sfera videochatului.

Nu e greu să ajungi un model de succes, dar pentru asta ai nevoie de multă determinare, profesionalism și devotament.

Cât câștigă un model de videochat?

Și am ajuns și la partea mult așteptată, cât câștigă un model de videochat? Ei bine, aici o să vă răspundă Mihaela, o tânără care lucrează în domeniu de ceva vreme.

„Chiar și prietenii când aud că sunt model de videochat, primul lucru pe care mă întreabă e cât câștig? Câștig destul cât să am propria mea mașină, propriul meu apartament, ce haine și bijuterii îmi doresc și să pot pleca în ce vacanțe îmi doresc. De când lucrez în acest domeniu simt că am evoluat, simt că am devenit mai bună și asta se vede și în zerourile de la sfârșitul fiecărei luni. Cât am câștigat cel mai puțin? 1000 de euro, iar cel mai mult? Asta vă las pe voi să vă imaginați.”

Marile studiouri de videochat sunt permanent în căutare de fete cu idei inovative, fete care să le aducă renume și care își doresc să-și schimbe viața.

Tu vrei să-ți schimbi viața?