Cateva informatii importante de care femeile trebuie sa tina cont inainte de a aplica extensii gene fir cu fir

salon de manichiura sector 1

Privirea femeilor este o carte de vizita atat pentru persoanele de sex feminin, cat si pentru persoanele de sex masculin pe care le intalnesc. Genele lungi si frumoase vor fi mereu admirate, cele curbate si in armonie cu forma sprancenelor vor trezi fiori subtili in sufletele interlocutorilor si vor accentua expresivitatea fetei, dand o stralucire si un rafinament unic.

Femeile care vor o schimbare de look cu adevarat importanta si atragatoare, pot opta pentru serviciile de aplicare gene fir cu fir, in cadrul celui mai renumit salon de manichiura sector 1, Joya, cu adresa online la http://joyasalon.ro/ .

Privire patrunzatoare cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir

La inceputul anilor 1950 a aparut moda genelor false, pornita de la Greta Garbo, Sophia Loren si Audrey Hepburn, femeile care au fascinat istoria cu expresivitatea privirii lor si cu frumusetea chipului. Genele aplicate fir cu fir ajuta femeile sa economiseasca timpul investit in machierea si demachierea ochilor, sa aiba o privire patrunzatoare si gene mai lungi si mai voluminoase decat cele naturale, le ajuta sa isi evidentieze culoarea si forma ochilor si sa aiba o aparitie fascinanta oriunde s-ar duce.

Daca rimelul cere demachiere, iar genele pe banda pot cadea oricand, provocand sentimente de jena purtatoarelor, extensiile de gene fir cu fir se vor dovedi varianta ideala. Acestea sunt rezistente la sauna, la apa, la aburi, la solar, sunt accesibile din punctul de vedere al pretului si reprezinta o investitie excelenta.

Tipuri de gene fir cu fir

Specialistii de la salonul Joya le ofera clientelor posibilitatea de a opta pentru extensii de gene fir cu fir clasice, folosind tehnica de baza a extensiilor semipermanente, care a aparut pentru prima data in Japonia si a fost inaugurata de Madonna la Hollywood. Aceasta metoda presupune separarea genelor intre ele si aplicarea lor in diferite forme, lungimi si curburi, fiind nevoie de intretinerea lor o data pe luna.

Aplicare gene fir cu fir | celui mai renumit salon de manichiura sector 1 | joyasalon.ro

aplicare gene fir cu fir

De asemenea, clientele salonului Joya pot opta pentru extensii de gene fir cu fir 2D, cu aspect de evantai, acestea fiind usoare si recomandate persoanelor cu genele naturale foarte rare si subtiri. Gratie acestei tehnici, rezultatele sunt uimitoare, efectul de volum este dublu, iar rimelul si creionul dermatograf raman o simpla amintire.

Nu in ultimul rand, specialistii Joya pot aplica si extensii de gene 3D, 4D, 5D sau Hollyood Look, pentru vedete sau pentru femeile care doresc sa iasa in evidenta.