fbpx

Catering evenimente de la PremierCatering ro disponibil in Bucuresti

Premier Catering este o firma care isi desfasoara activitate in Bucuresti, cu sedii in toate sectoarele, care se ocupa cu organizarea unor evenimente de catering foarte speciale, cu servicii complete si meniuri special alese in functie de tipul de eveniment.

Acesta firma de catering din Bucuresti este una care detine un portofoliu de clienti impresionat, unde intalnim peste o mie de evenimente organizate pentru clientii din Bucuresti, printre care putem identifica si cateva nume de seama precum Academia Romana sau Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Activitatea acestora cunoaste o istorie de peste 10 ani, aspect foarte important datorita experientei pe care au obtinut-o in organizarea unor evenimente de catering ce impun standarde de calitate ridicate.

Combinarea unor servicii de catering, cu serviciile de restaurand si cu meniurile specifice evenimentelor in cauza, gustoase, pe placul clientilor reprezinta reteta succesului aceste firme de catering, astfel daca doresti un eveniment perfect alege PremierCatering si serviciile de catering din Bucuresti sector 3, iar reusita evenimenului va fi una garantata.

Meniurile de catering specifice evenimentului

In ceea ce priveste mancare pregatita pentru eveniment, bucatarii sunt cei care detin rolul principal, care reusesc sa pregateasca preparate gustoase, rafinate, pe placul clientilor. In privinta meniurilor complete pentru eveniment, cei de la Premier au pregatit meniuri specifice unor anumite tipuri de evenimente precum cele destinate firmelor corporate, cu evenimente precum prezentarile sau lansarile de produse, dar si cu meniuri specifice pentru petreceri.

Pe langa aceste meniuri, cei de la Premier reusesc sa satisfaca preferintele si unor categorii mai restranse de consumatori, oferindu-le meniuri vegetariene sau chiar octolacto-vegetariene.

Toate aceste meniuri au rolul de a ajuta clientii in alegerea meniului perfect pentru ei sau pentru tipul de eveniment, ele pot fi personalizate dupa bunul plac al clientilor sau pot fi alese ca atare.