Cate tipuri de imprimante second hand exista si care este potrivit pentru nevoile tale

Daca ai nevoie de o imprimanta, insa nu doresti sa investesti o suma foarte mare de bani intr-un produs nou, solutia ideala pentru tine o reprezinta achizitionarea unei imprimante second hand. Atat timp cat alegi sa o cumperi de la un furnizor IT cu experienta in domeniu si doar cu recenzii pozitive din partea clientilor, vei beneficia de un produs cu o durata de viata indelungata, un aspect si performante similare unora noi, insa la un pret de 2-3 ori mai mic decat al acestora.

In prezent, oferta de imprimante second hand este foarte variata, atat din punctul de vedere al brand-urilor, cat si al modelelor. Citind acest articol, vei afla ce imprimante second hand gasesti in oferta Interlink, furnizor de echipamente IT inca din 1997:

1. Imprimante second hand monocrom

Nu toata lumea are nevoie de imprimante color, mai ales daca nu vei folosi acest dispozitiv pentru tiparirea de fotografii, ci doar pentru contracte de munca, eseuri, referate si alte documente de acest gen. Imprimantele monocrom sunt ideale pentru un numar mare de utilizatori, fiind mai rapide decat cele matriceale si mai ieftine decat cele color. Poti folosi banii astfel economisiti pentru a extinde garantia standard a unei imprimante second hand de la 12 luni la 5 ani.

Brand-uri disponibile la Interlink: Dell, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Ricoh, Samsung, Xerox

2. Imprimante second hand color

Imprimantele cu laser color ofera o calitate impecabila a textelor si un volum foarte mare de tiparire. De asemenea, costurile de functionare sunt mici, iar viteza de tiparire este mai mare decat in cazul imprimantelor matriceale. Imprimantele second hand cu laser color sunt capabile sa satisfaca si cei mai exigenti clienti, iar tu vei fi atat de multumit de rezultate incat nu vei sesiza nicio diferenta fata de un produs nou!

Brand-uri disponibile: HP, Kyocera, Lexmark, Samsung

3. Imprimante second hand multifunctionale

Cumparand o imprimanta multifunctionala, economisesti spatiu si bani. De ce sa aglomerezi biroul cand poti avea o imprimanta, un scanner, un fax si un xerox, toate intr-un singur produs? Fa o alegere inteligenta si achizitioneaza o imprimanta multifunctionala, cea mai buna din punctul de vedere al raportului calitate-pret.

Brand-uri disponibile: HP, Lexmark, Samsung

4. Imprimante second hand matriceale

Imprimantele matriceale folosesc la scriere o tehnologie bazata pe impact: un element sub forma de ac cu varful rotunjit este actionat magnetic si loveste o banda textila impregnata cu cerneala, care ajunge in contact cu hartia. Aceste echipamente IT sunt robuste si rapide, putand ajunge chiar si la 500 de caractere tiparite pe secunda. Consumabilele acestor imprimante sunt ieftine si au o durata lunga de viata. Imprimantele matriceale sunt folosite in general pentru formulare, facturi, dar si la casele de marcat din supermarket-uri, majoritatea fiind monocrome.

Brand-uri disponibile: Epson, Wincor Nixdorf.

Indiferent ce imprimante second hand ai alege de la Interlink, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

– transport gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 150 de Lei;

– livrare rapida in maximum 48 de ore, in toata tara;

– garantie standard de 12 luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani;

– drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a achizitiona noi produse de pe site.