Catalin Palavescu PacPac Studios – speaker la conferinta „Branduri si branding”

17 mai 2016
Autor:
Woman2Woman

Catalin Palavescu, PacPac Studios, participa in calitate de speaker in cadrul celei de a doua editii a conferintei “Branduri si branding”, organizate de PR2Advertising.ro.

Catalin este producator, scenarist si regizor de film, trainer la Universitatea Hyperion, Facultatea de Actorie si presedinte fondator al Asociatiei Social Art.

Acumuland experienta in vanzari si marketing, apoi in televiziune, din anul 2011 a devenit antreprenor, infiintand casa de productie PacPac StudioS.

Studiaza marketingul online, psihologia consumatorului si arta persuasiunii, de asemenea fiind preocupat de transmiterea povestilor prin intermediul imaginilor foto si video.

Ca cineast, participa la festivaluri si concursuri de film interne si internationale, castigand premii si aprecierea publicului pentru lucrarile sale.

Participarea la conferinta PR2Advertising.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti in pagina evenimentului.

Evenimentul este sustinut de SEOmark.ro, sponsorul principal al conferintei si moderat de Dorina Florea (TVR1).

Sponsori secundari: Head Innovation, Invox.ro, Pac Pac StudioS.

Partener media principal: Comunicatedepresa.ro

Parteneri media secundari: 9AM, Acasa.ro, Business24, Calendarevenimente.ro, Garbo, LivePR, Woman2Woman.ro, Ziare.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram