fbpx

Cat vei economisi daca alegi becuri cu LED

becuri led

Ce sunt aceste becuri LED

Dupa cum am mentionat in titlu, un sistem de iluminat compus din becuri cu LED este cea mai buna solutie pe care o puteti utiliza. Becuri cu LED se bazeaza pe tehnologia LED, care prezinta multe avantaje bune.

Aceste avantaje fac ca becurile LED sa fie din ce in ce mai utilizate de oameni, luminand diferite spatii pentru casa si industrie.
becuri led
Daca doriti sa beneficiati de un sistem de iluminat care va poate oferi toate avantajele de care aveti nevoie, trebuie sa alegeti sa utilizati becuri LED, pe care le puteti cumpara online de la Led Concept la cel mai mic pret de pe piata.

Vei economisi mult mai mult cu aceasta tehnologie. Iata cum

Sa luam becurile necesare pentru un apartament cu doua dormitoare, ca exemplu: living (3 becuri), dormitor (2), baie (1), bucatarie (1) si balcon (1) -un total de 8 becuri sunt necesare pentru iluminat. In ceea ce priveste tipul de bec, am decis sa ne referim la modelul standard echivalent cu 60 de wati.

In cazul LED-urilor, puterea sa este de 9,5 W, iar in conditii economice, este de 15W.

Atat becurile LED, cat si sistemele economice analizate au fost selectate din mai multe oferte, au fost selectate dintre cele doua marci principale care produc sisteme de iluminat. Becul analizat este un bec Philips de 9,5 W (alb cald), cu priza E27, 9,5 kWh pe an si o intensitate lumina de 806 lumeni. Pretul este in jur de 40 de lei, iar modelul economic ales este un bec general cu o putere de 15w (E27), este echivalent cu 60w, durata de functionare este de 10.000 ore de lucru, intensitatea luminii este de 850-900 lumeni, iar pretul este de aproximativ 20 lei.

Atentie la pret

Ca si masinile electrice, pretul de achizitie al becurilor cu LED este mult mai scump, dar veti economisi bani in timpul utilizarii. Dar pentru a vedea rezultatele pe factura, trebuie sa inlocuiti cateva sau toate becurile din casa.