Cat esti dispus sa aloci pentru o canapea extensibila? Vezi oferta pe DecoStores

Atunci cand iti mobilezi casa si nu ai foarte mult spatiu la dispozitie trebuie sa te gandesti cum il poti comprima cat mai bine, si cum poti alege obiecte de mobilier care te pot ajuta sa il exploatezi la maximum.

Cumparaturile online au capatat tot mai mare avant, din ce in ce mai multe persoane opteaza sa isi faca cumparaturile asa. Si in cazul obiectelor de mobilier precum canapelele este indicata aceasta modalitate, deoarece puteti gasi o oferta mult mai mare de produse, si preturile pot fi si ele mai bune. Pentru living, DecoStores va propune modele extensibile de canapele decoarece aceste variante va permit sa transformati livingul intr-o camera de oaspeti. Intraga incapere va capata un aer fresh, fara sa se piarda impresia de spatiu. Dar cat esti dispus sa aloci pentru o astfel de canapea? Iata care este oferta site-ului si ce trebuie sa urmaresti:

Elemente definitorii pentru ca o modelul ales din gama canapelelor sa isi merite banii

Pretul mediu pentru un model extensibil pe DecoStores este in jur de 3000 de lei. Intervalul este destul de mare, preturile incep de la 1000 de lei si ajung pana la 7000 de lei.
In ceea ce priveste preturile, ele depind de caracteristicile pe care le-ai stabilit pentru varianta pe care vrei s-o cumperi.

Pentru un model extensibil printre cele mai importante criterii de selectie sunt: sistemul de extindere, care trebuie sa reziste pana cand veti vrea sa va schimbati canapeaua sau scheletul canapelei, care indicat ar fi sa fie metalic.

Un confort sporit este dat de materialele din care este confectionat articolul, mai exact structura saltelei, la nivelul sezutului si al spatarului. Asa ca nu mai sunt la moda cele confectionate in mod clasic cu arcuri si burete, acum vorbim despre o strucura complexa formata din straturi succesive de arcuri speciale, spuma poliuretanica si altele.

De asemenea, pretul creste in functie de tapiterie. Cele mai ridicate preturi fiind la acele canapele extensibile care sunt confectionate din piele naturala.

Ca pretul sa fie mai mic, puteti opta pentru o varianta din piele ecologica, ori tapiterie textila.
Bineinteles ca mai puteti adauga si alte elemente pe care le considerati definitorii pentru a putea spune ca, canapeaua extensibila aleasa si-a meritat toti bani pe care i-ati investit in ea.

Cum cautati canapeaua preferata? Online sau offline?

Daca alegeti sa va cautati canapeaua extensibila online, pe DecoStores gasiti zeci de modele, perfecte indiferent ce optiuni ati avea. Chiar daca nu veti alege o varianta extensibila, si oferta de canapele fixe este la fel de diversificata.