Cat de utila este priza in baie?

Cine nu are nevoie de curent in baie pentru utilizarea aparaturii de ingrijire personala? Asa ca de ce sa nu ne punem o priza in baie si sa ne chinuim cu prelungitoare si fire intinse, din cauza carora nu se poate inchide usa, care nu ajung unde avem nevoie, sau si mai rau de atat din pricina carora ne putem electrocuta. Chiar daca blocurile vechi nu sunt pe principiul nou de functionare si nu au o priza in baie, putem foarte simplu sa punem o priza dubla, dar sa avem grija sa respecte toate conditiile de siguranta.

Vreti sa va renovati apartamentul? Odata cu renovarea, faceti si putina ordine la instalatia electrica veche si la prize. Daca apartamentul este mai vechi cu siguranta veti avea nevoie de cateva prize triple cu impamantare in fiecare camera, asta ca sa aruncati prelungitoarele de care va impiedicati tot timpul. Necesitatea folosirii mai multor aparaturi electrocasnice si a gadgeturilor in zilele noastre face instalatia electrica veche sa cedeze de cele mai multe ori, de acea este bine sa puneti cateva prize in plus fata de ce aveti in momentul actual in casa, inclusiv in baie si pe blatul de bucatarie.

Periuta de dinti electrica, aparatul de epilat, de barbierit, placa de par si multe altele au nevoie de curent in mod constant, de aceea o priza in baie este foarte utila. Daca aveti nevoie de prize si intrerupatoare Constanta, nu ezitati sa apelati la Euro Vial Lighting, veti gasi cele mai bune prize de pe piata.