Cat de multumiti sunt clientii Cabinetului de Avocatura Radu Comanac?

28 august 2013
Autor:
dowmedia08

Cabinetul de Avocatura Radu Comanac a realizat in aprilie 2013 un sondaj de opinie in randul clientilor sai, cu scopul de a masura gradul de satisfactie a acestora cu privire la serviciile de consultanta si asistenta juridica oferite de echipa Comanac.

“Prin intermediul acestui studiu am dorit sa sintetizam feedback-ul clientilor in legatura cu serviciile oferite de cabinetul nostru de avocatura, in general, dar si gradul de satisfactie al clientilor cu privire la colaborarea avuta cu avocatii nostri, in particular. De asemenea, am dorit sa aflam care este parerea clientilor cu privire la punctele tari, dar si punctele noastre slabe si cum am putea sa ii servim mai bine pe viitor. Totodata, am vrut sa aflam care sunt domeniile in care acestia anticipeaza o nevoie de asistenta juridica pe parcursul anului 2013”, a declarat Radu Comanac, Managing Partner al Cabinetului de Avocatura Radu Comanac.

Rezultatele sondajului arata ca 71% dintre respondenti au o impresie foarte buna, ceilalti 29% avand o impresie buna cu privire la Cabinetul de Avocatura Radu Comanac. In mod similar, participantii la studiu au declarat ca au o parere foarte buna (86%), respectiv buna (14%) cu privire la avocatul cu care au colaborat. Totodata, respondentii studiului au declarat in unanimitate ca ar recomanda rudelor, prietenilor sau colegilor de serviciu sa colaboreze cu echipa Comanac, in vederea solutionarii anumitor probleme juridice.

In privinta celor mai importante beneficii oferite de Cabinetul de Avocatura Radu Comanac, proactivitatea, promptitudinea, flexibilitatea si profesionalismul se regasesc printre cele mai frecvente dintre raspunsurile furnizate de clienti.

“Ni s-a raspuns prompt si clar la cerintele avute. Asistenta acordata a fost de calitate si in acord cu nevoile si solicitarile noastre. Profesionalismul este principala calitate a acestui cabinet de avocatura”, a mentionat unul dintre clienti. “Pastrarea confidentialitatii informatiilor, operativitatea si o buna cunoastere a domeniului de expertiza”, “operativitatea, seriozitatea echipei, preturile practicate pentru servicii, calitatea acestora si relatia acestei echipe cu clientii”, precum si “atitudine optimista, proactivitate si buna cunoastere a domeniului abordat” sunt doar cateva dintre declaratiile respondentilor studiului de satisfactie realizat de Cabinetul de Avocatura Radu Comanac.

Dreptul comercial, dreptul societar si dreptul muncii constituie principalele domenii in care clientii Cabinetului de Avocatura Radu Comanac anticipeaza o nevoie de consultanta sau asistenta juridica de specialitate pana la finalul anului 2013.

Cabinetul de Avocatura Radu Comanac are un portofoliu de clienti care isi desfasoara activitatea in diferite sectoare de business: turism, imobiliare, materiale de constructii, produse farmaceutice, confectii textile, retail si distributie, produse electronice si electrocasnice, IT si comunicatii, marketing si cercetare de piata etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram