Cat de frecvente sunt problemele locomotorii si care este rezolvarea?

Recuperarea in cazul persoanelor cu probleme locomotorii poate fi extrem de dificila, uneori chiar imposibila, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa lupte pana in ultimul moment pentru o viata mai buna si mai fericita. O sansa in plus pentru o viata activa si pentru un trai mai bun ar putea fi independenta persoanelor cu probleme locomotorii, posibilitatea acestora de deplasare la bucatarie sau la baie fara ajutorul nimanui. Persoanele aflate in imposibilitatea de a merge aleg pentru a se deplasa scaunul cu rotile.

Special create pentru cei cu probleme locomotorii! Toti aceia care sufera de o afectiune locomotorie au nevoie de un dispozitiv de mers pentru a-si putea indeplini nevoile firesti, fiziologice si de hrana, de aceea pentru fiecare problema se recomada dispozitivul de mers potrivit. Daca aveti afectat un singur membru sau o deficient usoara urmare a slabirii musculaturii, cadrele sau carjele medicale sunt ideale deoarece sustin greutatea corporala si astfel deplasarea se face mult mai usor. Pentru a nu mai fi nevoit sa depindeti de o anumita persoana si in felul acesta sa va simtiti independent atat fizic cat si psihic este nevoie de un dispozitiv de mers.

In cazul varstnicilor mai ales dar si a acelora care au nevoie de o sustinere usoara, bastonul ortopedic confectionat din lemn sau aluminiu, ajustabil pe inaltime cu putere antiderapare este tot ce aveti nevoie. Dispozitivele de mers asigura mobilitatea si independenta persoanei aflate in incapacitate de a se deplasa singura.