Castiguri mai mari la Best Studios: Studioul ofera garantat 6.500 Ron in primele 3 luni de colaborare

Castiguri mari din videochat

PR-ul Best Studios a lansat in urma cu doar cateva ore anuntul potrivit caruia studioul de videochat a crescut plafonul de castiguri pentru modele, astfel ca acestea vor fi recompensate cu nu mai putin de 6.500 Ron in primele 3 luni de colaborare, devenind, astfel, unul dintre studiourile din Bucuresti unde se castiga bani multi din videochat.

Sumele vehiculate in videochat pot ajunge la mii de dolari, acesta fiind principalul motiv pentru care romancele devin interesate de angajari in videochat.

PR-ul studioului de videochat Best din Bucuresti a lansat in urma ca scurt timp anuntul conform caruia modelele vor obtine castiguri fixe garantate in primele 3 luni de colaborare in cuantumul a 6.500 de lei. Suma este cu mult mai mare decat incasarile obtinute de modele la alte studiouri de videochat din Bucuresti care folosesc lipsa de experienta a candidatelor ca factor pentru limitarea plafonului de incasari.

Reprezentanta Departamentului de Comunicare al studioului a oferit clarificari cu privire la aceasta crestere de venit: “Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca videochatul a fost, este si continua sa devina un <imperiu> al economiei nationale si mondiale. Aceasta inseamna ca forta de munca are la dispozitie o paleta extrem de extinsa de optiuni, insa noi ne dorim sa fim singura sa optiune. Am crescut incasarile pentru a satisface aceasta nevoie materiala, in prima instanta, iar pe parcurs, daca modelele vor decide sa ramana alaturi de noi, vor beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de studioul nostru. Feedback-ul nu a intarziat sa apara, foarte multe candidate programandu-se la interviu chiar de la publicarea anuntului pe retelele sociale.”

Concomitent cu aceasta crestere a plafonului de castiguri, reprezentantii Best Studios au adaugat ca au procedat si la extinderea perioadei in care modelele cu sau fara experienta ce doresc sa colaboreze cu studioul. ”Am hotarat ca pe perioada a 3 luni de la debutul colaborarii cu Best Studios, fiecare model nou sa beneficieze de castigul garantat in cuantumul de 6.500 Ron. Am luat aceasta decizie pentru a le sprijini si face acomodarea mai usoara cu domeniul – modelelor fara experienta – si cu studioul – modelelor cu experienta. Ne dorim, astfel, ca cele ce aleg sa colaboreze cu Best sa aiba deplina incredere in studioul nostru, unde gasesc, iata, siguranta unui job in videochat bine platit si permanent. Luam in calcul perioada de proba si analizam potentialul si performantele inregistrate de fiecare model in acest interval, insa acesta nu constituie un criteriu pentru castig. Castigul mentionat este garantat pe durata a 3 luni de la debutul colaborarii cu Best Studios.

Incasarile vehiculate de oficialii Best Studios urmeaza sa fie implementate incepand cu aceasta vara si vor fi acordate in egala masura tuturor modelelor colaboratoare, atat celor fara experienta in videochat, cat si celor care migreaza de la alte studiouri. Dupa expirarea termenului de 3 luni, timp in care vor acumula experienta si isi vor imbunatati skill-urile la training-uri de top sustinute in Europa, modelele pot ajunge sa castige si cateva mii de dolari in mai putin de jumatate de an. ”Ce facem acum este sa le oferim un imbold pentru a <prinde mersul> industriei si implicit al unui job in videochat. Dupa ce isi formeaza background-ul, vor fi capabile sa evolueze si sa performeze in domeniu multumita cunostintelor dobandite la Best Studios. Mai departe, ne asteptam ca aceste castiguri sa le motiveze si ambitioneze sa devina mai bune in ceea ce fac, respectiv the Best”, a mai adaugat PR-ul Best Studios.

Despre Best Studios:

Best Studios se afla in topul studiourilor de videochat din Bucuresti, cu o popularitate care se extinde si peste alte continente. Best mai este numit si ”Studioul Vedetelor”, dupa ce a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe figuri publice din showbiz.

Contact:

Telefon
0730 752 752
0749 752 752

E-mail
contactbeststudios.ro
angajaribeststudios.ro