fbpx

Castigatorii Insign Awards editia 2011 au ajuns la Milano

Premiul cel mare al editiei a II-a a concursului Insign Awards 2011 a fost o excursie la Milano, ce a avut loc week-end-ul trecut (31 mai – 2 iunie) si in care castigatorii impreuna cu reprezentantii Galeriilor Noblesse s-au bucurat de arta, fashion, obiective turistice si delicii culinare. Pentru ca pasiunea comuna este designul, cu totii au impartasit frumusetea orasului, arhitectura impresionanta a cladirilor si bineinteles, a obiectivelor turistice: Duomo di Santa Maria Nascente ( cea mai mare catedrala gotica din lume), Palatul Regal, Galleria Vittorio Emanuele II si alte atractii arhitecturale. Excursia nu s-a limitat la admirarea pitorescului oras si, ca adevarati iubitori de design, au vizitat show-room-urile de mobilier ale celebrelor branduri MOROSO, DRIADE, FENDI, PRESOTTO, SICIS.

“A fost o experienta inedita, in care un grup de noua persoane entuziaste a descoperit orasul Milano din alte perspective, combinand placerea unei excursii cu o vanatoare de inspiratie. In urma a doua zile pline de design au ramas amintiri de neuitat si legaturi intre persoane cu adevarat minunate ”, a declarat Loredana Preda, manager Galeriile Noblesse.

Proiectele castigatorilor concursului Insign Awards din 2011 s-au remarcat din peste 50 de prezentari sustinute in fata unui juriu format din reprezentantii Galeriilor Noblesse si Moroso, bucurandu-se de premii in bani, excursii, sustinere profesionala si recunoastere publica a implicarii si efortului depus. Concursul s-a adresat in special iubitorilor de amenajari interioare, care au avut sansa sa isi inscrie cel mai bun proiect pentru sansa la marele premiu, insa in acelasi timp majoritatea participantilor au considerat Insign Awards o rampa de lansare si posibilitatea etalarii celor mai reusite creatii. Acestia au concurat pentru a-si promova proiectele, pentru sansa de a fi cooptati in echipa de designeri ai Galeriilor Noblesse, dar si pentru un premiu consistent.

Cei care doresc sa participe la Editia a III-a a concursului ce se desfasoara in 2012, pot sa se inscrie pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro incepand cu data de 1 septembrie. Cei interesati vor avea doua luni la dispozitie sa isi inscrie cele mai bune proiecte de design interior.

###

Galeriile Noblesse ofera o gama variata si completa de produse de inalta calitate pentru amenajarea oricarui interior clasic sau modern, atat pentru casa, cat si pentru hoteluri, restaurante sau office-uri. Importator direct din Italia, Spania, Franta, Anglia, Galeriile Noblesse au in portofoliu produse deosebite de la un nivel mediu-inalt, la branduri exclusiviste pentru mobilier, textile, tapet, corpuri de ilumintat, sanitare, placari de orice tip.

Va invitam pe toti cei care apreciati, dati valoare si sustineti bunul gust sa vizitati site-ul www.galeriilenoblesse.ro sau showroom-urile din Bucuresti si Bacau, unde puteti vedea piesele de mobilier si accesoriile visate. De asemenea, Galeriile Noblesse va pot oferi solutii deosebite, dintre cele mai profesioniste pentru proiectele dumneavoastra, prin serviciile de consultanta in amenajare si design interior.