Castiga timp si bani comandand politele de asigurare online!

Pe site-ul liderasig.ro se pot incheia asigurari RCA online, fapt ce permite proprietarilor de vehicule, persoane fizice si juridice, ca sa economiseasca nu doar timp foarte pretios, dar si sa afle care sunt cele mai bune oferte de la diversele companii de asigurari din Romania, bine cotate pe piata de profil si sa incheie contracte de raspundere civila obligatorie, dar si polite facultative, de tip CASCO, la niste preturi excelente.

Avantajele incheierii unei asigurari auto online

– usurinta in alegerea celor mai bune oferte de pe piata asigurarilor intr-un timp foarte scurt;


– in functie de nevoile clientului se pot intocmi contracte personalizate in masura ca sa raspunda total asteptarilor sale;


– polita de asigurare se poate comanda simplu, de acasa sau de la job, nefiind nevoie ca respectivul client sa se mai deplaseze la sediul brokerului de asigurari ales;


– avantajul de a beneficia de o asistenta de specialitate calitativa, oferita cu maxima promptitudine, fara a astepta enervant minute si chiar ore intregi pentru a afla lucrurile necesare inainte de incheierea unei asigurari auto obligatorii si/sau facultative;


– garantia ca respectivul client va incheia o asigurare auto la cel mai bun raport calitate – pret.

In conformitate cu legislatia romaneasca, dar si cu aceea europeana, achizitionarea unui contract de asigurare auto este obligatorie pentru oricine are un vehicul detinut in proprietate, de aceea polita auto de raspundere civila obligatorie trebuie procurata si reinnoita anual.

Utilizatorii internetului vor spune ca, fara indoiala, cel mai mare avantaj al incheierii de polite de asigurare online, in afara de economia de timp, il reprezinta pretul acestora, mult mai mic de cele mai multe ori decat daca ar fi incheiate in mod fizic, la o societate de asigurari sau la o agentie de brokeraj asigurari.

In afara de aceste aspecte, mai trebuie subliniat si faptul ca, in cazul comandarii unei asigurari rca, pe internet clientul nu este legat de un program fix de lucru al agentiilor, deoarece poate face achizitia unei polite RCA, CASCO sau de alt tip, oricand doreste, 24 din 24 de ore si 7 zile din 7.

In plus, clientii pot beneficia de sfaturi pretioase, de explicatii transmise online, iar daca mai au de intrebat ceva dupa ce au terminat convorbirea cu un consultant profesionist, se pot reintoarce fara probleme, daca doresc ca sa isi clarifice pe deplin nelamuririle ramase, spre deosebire de dificultatea de a reveni la un birou fizic de asigurari inca o data sau chiar de mai multe ori.

La început, website-ul firmelor de brokeraj asigurari a fost in principal un instrument de informare, de cerere si de comparatie.

Astazi, internetul a devenit o reala vitrina dinamica pentru asiguratori si intermediari de asigurari. In ultimele doua decenii, jucatori importanti din acest domeniu au creat site-uri online pentru a castiga noi clienti si a raspunde nevoilor tot mai mari ale utilizatorilor de internet in domeniul politelor de asigurare, in special al celor RCA.

LiderAsig este un broker de asigurari ce functioneaza in Romania inca din anul 2004, in acest timp reusind ca sa faca fericiti un numar foarte mare de clienti, multi dintre ei reinnoindu-si an de an politele de asigurare la ei.

Politele RCA vandute prin intermediul site-ului liderasig.ro se livreaza prompt beneficiarilor, dupa confirmarea telefonica, intr-una dintre urmatoarele modalitati:

– prin posta sau prin curier, la adresa indicata de catre asigurat (in provincie doar daca valoarea comenzii este mai mare de 200 lei);
– in format digital la adresa de e-mail a clientului;

– prin ridicare personala, de catre acela ce le-a comandat, dintr-unul dintre birourile firmei, situate la adresele existente pe pagina CONTACT de pe site.

Plata politelor RCA comandate la LiderAsig.ro se face astfel:

– ramburs la curier sau cand se ridica personal contractul de asigurare de la un birou al societatii de brokeraj asigurari mentionate;
– online, prin plata cu ajutorul cardului, in conditii de maxima securitate.