fbpx

Câştiga o plimbare cu yachtul oferita de Smart Experience

Recomandă cadourile-experienţă SmartExperience către un coleg din companie, devino fan-ul nostru pe pagina de Facebook şi te înscriem în tombola „Plimbare cu yachtul cu prietenii”! Timona în vant, ridicăm pânzele!

Poţi câştiga un pachet „SmartSailing Day pentru 10” – o plimbare cu velierul pe Marea Neagra pentru tine şi înca maxim 9 prieteni, la bordul unui velier de lux. În timpul acestei plimbări veţi experimenta cum e să fii căpitan de vas şi veţi avea parte de o distracţie pe cinste: muzică bună, concursuri de sărituri în apă, sailing jacuzzi (veţi fi ‘traşi’ de barcă prin apă cu ajutorul unei parâme şi veţi înţelege de ce îi spunem aşa) şi multe alte suprize.
Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un e-mail* cu recomandarea către colegi, parteneri sau prieteni, punând SmartExperience.ro în CC (info@smartexperience.ro).
Fiecare recomandare către colegi, parteneri sau prieteni din alte companii, îţi aduce o şansă în plus, iar fiecare cadou achiziţionat de tine în perioada 05 Iulie 2011 – 14 Septembrie 2011 de pe SmartExperience.ro îţi aduce 5 şanse/puncte în plus. Vom extrage caştigătorul pe 15 Septembrie 2011.

Premiu Suplimentar!

Participantul cu cele mai multe şanse/puncte de participare va câştiga 6 vouchere de „Rapel în Valea Prahovei”, pentru el şi înca 5 prieteni. Vor coborî de pe stâncă de 15 m ancoraţi de o coardă! În mod sigur toată această experienţă îi va învăţa să îşi depăşească limitele cotidiene şi îi va relaxa la maximum printr-o idee inedită. În cazul în care acesta a câştigat deja pachetul „SmartSailing Day pentru 10”, premiul suplimentar va fi oferit participantului aflat pe locul 2 din punct de vedere al numărului de şanse/puncte.

O dată ca niciodată, oferiţi un cadou inedit de pe SmartExperience.ro!

*Notă:
NU sunt acceptate şi/sau luate în considerare adresele de e-mail de tip public, gratuit (ex: @gmail, @yahoo etc.), ci doar cele de companie.