fbpx

Casele de pariuri online cu cele mai mari cote

Top-case-de-pariuri-online-cu-cele-mai-mari-cote

Un detaliu pe care îl putem observa cu ușurință e acela că multe case de pariuri oferă cote diferite pentru același meci, iar uneori diferența este destul de consistentă. Dar chiar dacă diferența nu e atât de mare, ea poate contribui la pierderi considerabile după o perioadă de timp, atunci când cineva pariază zilnic sau chiar trăiește din această meserie.

Mai mult decât atât, cu cât ai mai multe evenimente pe un bilet, cu cât diferența va crește, iar câștigul final poate fi chiar și cu un sfert mai mare la unele case de pariuri, atunci când se repetă același bilet. Profita de bonusurile tip freebet și deschide-ți cont la una dintre aceste case de pariuri cu pariuri fara risc oferite ca bonus la înregistrare.

Să luăm următorul exemplu: construiești un bilet cu 5 evenimente, unde avem o cotă medie de 1.5. Astfel, cota finală va fi 7.6, iar la o altă casă de pariuri unde cota medie e 1.45, atunci multiplicatorul final va fi 6.4. Și cu cât creștem numărul de evenimente și cotele aferente, cu cât diferența va fi mai mare. Dacă mergem cu un pas mai departe și ne imaginăm un bilet cu 10 evenimente în aceleași circumstanțe, atunci cota finală la cel cu 1.5 va fi de 57.7, în timp ce la 1.45 va fi de aproximativ 41. O diferență destul de mare, nu?

Din fericire, există case de pariuri care încearcă să ofere cele mai bune cote posibile, pentru a oferi o experiență cât mai plăcută clienților lor. Și, în plus, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poți intra pe orice site din nișă și să verifici cotele cu alte case de pariuri, fără să îți faci un cont. Dar am făcut noi lucrul acesta pentru tine, iar casele de pariuri cu cele mai bune cote sunt:

Unibet

Unibet are cea mai mare cotă de piață din România din mediul online, iar acest lucru nu e de mirare. Au o experiență vastă în multe țări din Europa, dar și gamă diversă de evenimente disponibile inclusiv secțiunea de casino pentru utilizatorii săi. Unibet se află în momentul de față pe primul loc la cele bune cote de tip solist (1, x sau 2).

Betano

Betano este o agenție care și-a deschis porțile în anul 2016, iar ei au acaparat cu asalt piața din România. Pe lângă cotele foarte bune oferite la toate tipurile de pariuri, Betano are și o mulțime de bonusuri și unelte menite să îmbunătățească experiența celor care le pășesc pragul în mediul online.

Betfair

Motivul pentru care avem Betfair în listă e că sunt singurii care au funcția de „Betting Exchange” din România. Practic, aici cotele sunt oferite de jucători, pentru jucători, iar casa nu are nici o marjă de câștig/ profit în această secțiune.