Casa verde casa

In perioada 9-11 mai 2014, Alukonigstahl se va alatura Romania Green Building Council (RoGBC) la Pavilionului Caselor Verzi in cadrul Targul National Imobiliar (TNI). Veti putea analiza indeaproape cateva dintre produsele Schuco pentru ferestre si usi cu eficienta energetica ridicata, dar veti avea ocazia sa vedeti si un produs vedeta, unic pe piata, care foloseste materii prime regenerabile pentru izolatorii din componenta profilului de aluminiu.

Cu o experienta internationala de 150 de ani si o prezenta de 19 ani pe piata romaneasca, Alukonigstahl este in mod traditional un promotor al celor mai noi tehnologii pentru constructii cu eficienta energetica ridicata.

Pavilionul pentru Case Verzi va fi un spatiu educational foarte practic si aplicat, amenajat in cadrul targului TNI din Bucuresti. Cei interesati vor putea veni la Pavilionul pentru Case Verzi ca la un Muzeu al viitorului cu proiecte rezidentiale verzi, expozitii pentru produse inovatoare si solutii de constructie traditionale.

Alukonigstahl s-a alaturat acestei initiative pentru ca are un scop comun cu organizatorii acestui eveniment: acela de a educa cumparatorii in privinta beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic si responsabile fata de mediu.