fbpx

Casa ta, siguranta ta! – alege Geamuri Termopan de la Tende.ro

Casa este cel mai importat loc. Toti stim cum este sentimentul de acasa. Si daca nu acasa, atunci unde te simti cel mai in siguranta? Aici avem cele mai dragi amintiri, cele mai placute momente, cadrul nostru intim. Fiecare incearca sa isi creeze un mediu placut, relaxant in care sa se simta confortabil. Ei bine, de asemena cred ca si calitatea casei este foarte importanta.  Tende.ro garanteaza pentru calitatea produselor si lucrurilor efectuate de ei. Tende.ro ofera o gama variata de usi de balcon termopan, geamuri termopan, Salamander pvc, termopane Rehau.

Daca vrei sa iti construiesti o casa, sau doar vrei sa iti renovezi casa, a ta sau a parintilor, bunicilor, Tende.ro vine in ajutorul tau. Avem un formular de contact foarte simplu de utilizat, unde ne poti comunica mesajul tau si chiar poti adauga poze cu schite sau ceea iti doresti sa realizezi, iar un consultant iti va raspunde cu toate informatiile necesare

Atunci cand faci o investitie, in special in casa ta, o faci pe termen lung, si astfel doresti produse de calitate. Usi de balcon termpoan, geamuri termopan si termopane Rehau, asigura confortul si calitatea pentru casa ta. Tende.ro ofera o garantie de 12 ani pentru calitatea lor, montaj gratuit, reduceri plus multe alte beneficii.

Personal, mi s-a intamplat sa am probleme cu geamuri termpoan de la alta firma, atunci cand ploua , apa se infiltra pe pervaz, iar mai apoi, pe pereti.  Cand am sunat la firma respectiva, raspunsul lor a fost ca ei le-au montat bine! Desi era evident ca nu sunt montate bine daca asta se intampla. Si atat. Putin de necrezut? Dar real! Dumneavoastra nu veti avea aceasta problema, garantia de 12 ani cred ca vorbeste de la sine.  Sa mai spun de transport? Este gratuit! Ceea ce majoritatea firmelor ofera cu greu sau conditioneaza acest lucru de suma cheltuita pe produse.

Usi balcon termopan, au o importanta mai mare decat ne-am putea imagina. Din cauza inghetului, temperaturilor scazute, in special daca balconul este deschis, frigul poate patrunde in casa, astfel umezeala facandu-si aparitia si cauzand diverse probleme. Tende.ro asigura numai produse de calitate superioara. Poti alege dintr-o  gama variata Rehau Euro Design 60, Rehau Euro Design 70, Rehau Briliant Design, Rehau Synego, Rehau Geneo  cu Profil de 3, 4, 5 sau 6 camere, in functie de ceea ce ai nevoie.

Daca preferi o discutie mai detaliata, sediul lor este intr-o zona buna, unde poti merge pentru detalii, informatii si sfaturi. Ii gasesti la adresa Adresa: Strada Lucrețiu Pătrășcanu, nr 13, Sector 3, București, de  Luni pana Vineri, intre orele 9:00 – 18:00.