fbpx

Casa la cheie – avantaje si recomandari

case la cheie smarthomeconcept

Casa la cheie este un concept destul de popular si se refera la achizitia unei case cu toate finisajele gata, incat proprietarii se pot muta deja. Marele avantaj al acestui tip de cladire se refera la faptul ca va scuteste de grija actelor si a multiplilor pasi de parcurs pana la finalizare. Partea ingrijoratoare intr-un fel este ca nu stiti ce calitate are constructia, daca s-au folosit materiale corespunzatoare.

Desigur, atunci cand porniti in cautarea unei case deja construite aveti in vedere tot ce se poate legat de dezvoltatori. Ori cei care au reputatie in domeniu nu isi permit sa nu respecte standardele. Pentru cunoscatori, se poate merge mai departe de atat cu verificarea si anume cerand actele aferente santierului – cine a fost dirigintele de santier, cine a emis autorizatia de constructie, materiale folosite, cine a semnat de preluare a cladirii finalizate etc.

Atunci cand sunteti bine informati, altele sunt sansele de a va uita dupa aspecte care pot sau nu trada calitatea unei constructii. Spre exemplu, poate ca putini stiu ca proiectantii de constructii raspund de calitatea lucrarii chiar si la zece ani distanta dupa ce au finalizat proiectul.

In cautarea unei solutii optime

Celor care cauta servicii de proiectare case la cheie Bucuresti trebuie spus ca sunt tot atat de multe firme precum persoane interesate. Mai ales in ultimii ani s-a construit mult, dar si multe dintre case sunt haotic amplasate, ridicate, in zone mai putin accesibile, vandute sub pretextul ca zona este in plina dezvoltare.

O recomandare este Smart Home Concept, echipa alaturi de care puteti duce la bun sfarsit tot ce tine de constructia unei case. Incepand cu partea birocratica, veti avea parte de consiliere si de ajutor in a obtine avizele necesare. Proiectul de casa poate fi facut impreuna, pe baza cerintelor specifice, poate fi unul cumparat si adaptat,  iar in acest caz nu va exista o plata suplimentara, daca tipul de proiect se regaseste in catalogul lor.

Cert este ca daca sunt atat de multe beneficii privind colaborarea cu Smart Home Concept pare mai rentabila decizia de a cumpara teren si a incepe constructia unei case. Asta pentru ca exista un control absolut a ceea ce se intampla, de la faza zero si pana la cea de finalitate.

Casa la cheie sau ce sa nu va doriti

Pentru acele oferte care suna atat de bine si pare ca o casa la cheie este chiar mai ieftina decat v-ati fi asteptat este de preferat sa va puneti un semn de intrebare. In general sunt case parte dintr-un amplu proiect, un cartier in care toate constructiile sunt la fel, inclusiv finisajele.

Asadar, daca va doriti o casa cu personalitate poate ca sansa de a impaca si preferinta pentru o constructie la cheie si cea de a controla cat de cat procesele se refera la a-l contracta pe dezvoltator pana la finalizarea proiectului. Asta inseamna spre exemplu sa platiti in avans, sa va intelegeti privind termenii de colaborare si sa interveniti cu preferinte.

O astfel de practica este benefica si dezvoltatorului, pentru ca isi vinde mai repede decat credea casa si are si sansa de a fi ulterior recomandat altora.