fbpx

Casa de marcat cu jurnal electronic – echipament indispensabil in orice activitate comerciala

case de marcat noi

Casa de marcat cu jurnal electronic a devenit obligatorie pentru toti agentii economici care comercializeaza bunuri sau presteaza servicii catre populatie, conform normelor legale. Folosirea unor case de marcat neautorizate si lipsa emiterii bonurilor fiscale atrag cu sine amenzi usturatoare din partea autoritatilor.

Avantajele utilizarii unei case de marcat cu jurnal electronic

In momentul achizitionarii unei case de marcat noi pentru afacerea lor, comerciantii profita de o serie importanta de avantaje, intrucat casele de marcat cu jurnal electronic au integrate o multitudine de functii utile in eficientizarea proceselor de vanzare si nu in ultimul rand, in respectarea deplina a legii. Printre avantajele unei astfel de case de marcat se numara urmatoarele aspecte:

  • stocarea datelor pe cardul de memorie;
  • monitorizarea operatiunilor si a tranzactiilor;
  • transmiterea datelor catre ANAF in timp real;
  • retinerea bonurilor fiscale;
  • inregistrarea vanzarilor;
  • utilizare si intretinere simpla;
  • posibilitatea de utilizare cu orice aplicatie software;
  • eficientizarea operatiunilor de vanzare.

Alegerea casei de marcat potrivite pentru specificul afacerii

Fie ca e vorba de un supermarket, restaurant, salon de infrumusetare sau o cofetarie, acest echipament trebuie ales in functie de specificul afacerii. Se va tine cont de capacitatea de stocare a datelor, de posibilitatea de operare fara conexiune la internet, de modul de utilizare si de alti factori ce pot influenta eficienta activitatii dintr-o unitate comerciala.

Casa de marcat cu jurnal electronic | Case de marcat noi | CaseDeMarcat.eu

casa de marcat cu jurnal electronic

Pentru functionarea in conformitate cu prevederile legale, casa de marcat trebuie sa fie achizitionata numai de la furnizori autorizati. Unul dintre acestia este CaseDeMarcat.eu, de unde se pot procura casele de marcat cu jurnal electronic indispensabile oricarei afaceri ce presupune comercializarea de bunuri si servicii.

In cazul comerciantilor care nu au in dotare o casa de marcat, pedepsele sunt destul de aspre. Autoritatile competente aplica amenzi uriase si pot solicita inchiderea activitatii comerciale. Indiferent ca e vorba de o afacere la inceput de drum sau de o firma deja dezvoltata, functionarea in conformitate cu legea este necesara pentru succesul afacerii si pentru evitarea sanctiunilor. Utilizarea casei de marcat eficientizeaza vanzarile si gestionarea afacerii, deoarece aduce avantaje pe termen lung.