Caruciorul Valco Baby- alegerea potrivita pentru parintii activi

Carucioarele au o importanta aparte in viata tuturor parintilor, inca din primele luni de la venirea pe lume a celor mici. Din acest motiv, acestia incep cautarile inainte de aparitia unui nou membru al familiei, pentru a se asigura ca totul este bine pus la punct in momentul cel mare.

Pentru a intra in posesia caruciorului perfect, parintii se documenteaza temeinic atat pe internet cat si in revistele sau grupurile de specialitate. Pentru a usura munca celor care sunt in proces de cautare, va vom prezenta cateva criterii esentiale dupa care trebuie ales un carucior perfect, atat in functie de nevoie cat si de dorinte si preferinte estetice.

Cum alegem caruciorul potrivit?

Inainte de a plasa o comanda online sau de a ajunge intr-un magazin fizic, parintii trebuie sa aiba in vedere cateva aspecte, pentru ca obiectul ce urmeaza a fi achizitionat sa le usureze viata.

Dimensiunea caruciorului – desi pare un aspect neinsemnat, parintii trebuie sa tina intotdeauna cont de acest lucru. Unde va fi pozitionat caruciorul in casa? Va incapea in portbagaj? Va putea fi urcat pe scari atunci cand liftul lipseste? Va putea fi manevrat cu usurinte de mamica, atunci cand este singura? Aceste aspecte sunt esentiale si nu trebuie, sub nicio forma, sa fie ignorate. Doar asa pot fi evitate situatiile neplacute.

Locurile in care va fi utilizat caruciorul – in cazul in care va fi utilizat pe un teren mai putin prietenos, denivelat sau cu pietris, este necesara achizitionarea unui carucior cu roti cat mai rezistente si cu suspensii bine puse la punct, pentru ca cel mic sa se simta confortabil, indiferent de cat de clatinat ar fi. Astfel, analizati cu atentie specificatiile legate de roti inainte de a face o achizitie.

Culoarea – desi pare doar o preferinta estetica, trebuie sa intelegeti importanta culorii unui carucior. Cel mic va fi influentat de culoare, devenind ori extrem de linistit si fericit, ori agitat. Din acest motiv, indicat ar fi sa achizitionati un carucior in culori neutre, la care sa adaugati mai apoi jucarii si accesorii in culorile preferate ale micutului, fie sa mergeti impreuna cu cel mic la cumparaturi si sa alegeti ceea ce pare ca il atrage cel mai mult.

Carucior sport sau 3 in 1? – parintii activi au nevoie de un carucior sport, pentru a putea alerga alaturi de cel mic sau pentru a se deplasa intr-un ritm cat mai alert. Un carucior 3 in 1, util si plin de accesorii, nu va permite aceste lucruri, motiv pentru care trebuie analizata bine aceasta situatie.

Valco Baby – caruciorul recomandat de specialisti

Deoarece este usor, stabil si foarte simplu de manevrat, caruciorul sport Valco Baby se afla pe primul loc in topul recomandarilor expertilor. Acesta poate fi utilizat pe toate tipurile de terenuri si este extrem de flexibil, aspect important pentru confortul celui mic. Caruciorul sport poate fi utilizat cu usurinta de mamici, fiind usor de strans si de urcat pe scari, chiar si atunci cand copilul se afla in brate.

Cu un aspect extrem de placut, usor si rezistent, caruciorul Valco Baby este alegerea potrivita pentru orice parinte.

Caruciorul perfect are acum un pret special

Daca iti doresti sa achizitionazi caruciorul mentionat mai sus sau alte accesorii din gama Valco Baby, consulta oferta magazinului BabyNeeds.ro si adauga in cos tot ce te intereseaza. Plaseaza imediat o comanda si profita de reducerile substantiale.

Specialistii de la BabyNeeds.ro iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa alegi caruciorul potrivit pentru cel mic.