Cartile de vizita un instrument esential in networking

Avantajele sunt numeroase, deoarece reprezinta o metoda eficienta si usoara de a lasa o impresie buna si de a fi la indemana celor ce ar putea avea nevoie de anumite servicii. Prin urmare, cartile de vizita inspira competenta, sugerand ca posesorul lor stie ce ofera.

De asemenea, reprezinta si o metoda prin care o persoana se poata diferentia de competitie sau de ceilalti parteneri. Prima impresie conteaza, dar si ultima, astfel incat oferirea unei carti de vizita a devenit un gest nu doar politicos, dar si prin care este atrasa atentia. Astfel, este lansata o invitatie indirecta catre interlocutor pentru a tine minte si pentru a solicita serviciile respective.

Este important ca un accesoriu de acest tip sa reprezinte cat mai bine posesorul, atat prin elementele de grafica si de cromatica, cat si prin dispunerea de informatii, redate cat mai esential. Pe piata serviciilor de productie se remarca firmele ce ofera oportunitatea unor modele personalizate, precum cei de la INKU. Acestia dispun de o echipa de graficieni creativi care sunt pregatiti sa preschimbe orice idee intr-o carte de vizita reala, cu un aspect atragator si convingator. De asemenea, oferta lor include si un portofoliu amplu de modele cu un design modern si inovator, menit sa puna in valoare fiecare client.

Deoarece cartile de vizita au devenit un instrument pentru networking, deseori influenteaza traiectoria unei banale conversatii sau a unei intalniri intr-o oportunitate de business sau de colaborare. Prin urmare, tot mai multe persoane sunt constiente de valoarea unei carti de prezentare si de multitudinea de oportunitati pe care le aduce. Din aceste considerente, clientii apeleaza deseori la astfel de servicii profesionale de grafica personalizata.

Cel mai mare succes il inregistreaza modelele de carti de vizita in relief, care ies usor in evidenta si care permit abordari unice. Sunt usor de memorat si au impact inca de la primul contact cu interlocutorii. Astfel, ofera posibilitatea membrilor dintr-un grup sau anturaj, care impart interese comune, sa plece cu mai mult decat inca un numar de telefon si cu un e-mail in buzunar. Din contra, cartile de vizita asigura vizibilitate si fac impresie, crescand sansa unor intalniri ulterioare.

Au fost, mai sunt si vor mai fi in continuare o metoda de selectie eficienta, in special la intalnirile de afaceri sau in mediile profesionale. Sunt un indicator foarte bun al felului in care o persoana investeste in propria imagine si al felului in care demonstreaza cat de mult ii pasa de ceea ce face si de ceea ce ofera unui potential client.

Cei de la INKU creeaza carti de vizita pentru o arie larga de domenii, de la arhitectura, asigurari, moda, make-up sau design, pana la turism , constructii si transport. Ca materiale, in functie de recomandarile specialistilor sau de preferintele clientului, se pot realiza carti de vizita din carton, plastic sau din aluminiu, punand la dispozitie mai multe variante de finisaj.

Prin urmare, cei care doresc sa isi imbunatateasca reteaua profesionala si sa se faca cunoscuti printre potentialii colaboratori si nu numai, pot sa investeasca in imaginea lor comandand online modelul preferat de carti de vizita, indiferent daca este unul clasic sau in relief.